Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

«Του χρόνου στην Παρί ο Ντάνι Άλβες»

Σύμφωνα με δημοσιογράφο της «Mundo Deportivo» ο Ντάνι Άλβες έχει ήδη επικοινωνήσει με τους Βραζιλιάνους της Παρί Σεν Ζερμέν ενημερώνοντάς τους πως από του χρόνου θα είναι συμπαίκτες.

«Του χρόνου στην Παρί ο Ντάνι Άλβες»
Την επόμενη σεζόν οι Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Άλεξ, Μόουρα θα παίζουν στην ίδια ομάδα με τον Ντάνι Άλβες. Κι επειδή είναι μάλλον δύσκολο η Μπαρτσελόνα να αποκτήσει την τετράδα των Βραζιλιάνων που ανήκουν στην Παρί Σεν Ζερμέν, το πιθανότερο σενάριο είναι να ακολουθήσει ο δεξιός μπακ των «μπλαουγκράνα» την αντίθετη διαδρομή.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνει στη φόρα το ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας για τον Άλβες, όμως σύμφωνα με ανάρτηση γνωστού δημοσιογράφου στο twitter, μάλλον έχουμε οριστική και αμετάκλητη απόφαση σχετικά με το μέλλον του.

Ο Francesc Aguilar έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο Ντάνι Άλβες εξομολογήθηκε στους φίλους και τους συμπατριώτες του (Άλεξ, Τ.Σίλβα, Μαρκίνιος, Λ.Μόουρα) πως την επόμενη σεζόν θα είναι συμπαίκτες».

Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος θεωρείται γενικά αξιόπιστος και συχνά έχει βγάλει ειδήσεις, γεγονός που συνηγορεί στο ότι ο Άλβες θα αποτελέσει παρελθόν από την Μπαρτσελόνα πριν τη λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι του 2015.




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: