Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

«Συσπείρωση ξανά στον ΠΑΟΚ»

mandrinos-610x350
Στον Arena FM 89,4 μίλησε το πρώην μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπεύθυνος οικονομικών επί εποχής Ζαγοράκη, Ανδρέας Μανδρίνος . Αναφέρθηκε στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ και τις επενδύσεις που έκανε αλλά και στον Άγγελο Αναστασιάδη ο οποίος θα συσπειρώσει τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
Για τις επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη: Σίγουρα η προσπάθεια του επενδυτή είναι μεγάλη και χρειάζεται την στήριξη όλων μας. Από εκεί και πέρα πρέπει να κρίνει ο ίδιος για το που γίνονται τα λάθη και το τι δεν πήγε καλά. Όσα γνωρίζει ο ίδιος δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.
Ελπίζω η συσπείρωση που είχαμε εμείς, τα χρόνια επί Ζαγοράκη να έρθει και τώρα, και να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Νομίζω ότι μπορεί να έρθει. Η κίνηση προς τον κ.Αναστασιάδη βοηθάει πολύ στην συσπείρωση. Θα το δούμε στην πράξη, αλλά και η τύχη πολλές φορές παίζει τον ρόλο της».
Για το Πάμπλο Γκαρσία και το ενδεχόμενο να έρθει στην ομάδα: «Και αυτό θα βοηθήσει πολύ στην συσπείρωση στην ομάδα. Είναι κάτι που λείπει αυτή την στιγμή και κάθε τέτοια κίνηση μπορεί να βοηθήσει».
Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται επαγγελματίες στελέχη . Είναι ωραίο να αγαπάς τον ΠΑΟΚ αλλά έχουν ξεφύγει τα πράγματα. Χρειάζεται επαγγελματίες που να ασχολούνται όλη την μέρα με αυτό.
Για την ρύθμιση χρεών που ζητάει ο ΠΑΟΚ: «Τότε ήταν διαφορετικά τα πράγματα, το νομοσχέδιο ήταν έτοιμο , την μέρα που ήταν να ανοίξει η βουλή έγινα ανασχηματισμός. Είχε τελειώσει η όλη διαδικασία, είχαμε περάσει από την επιτροπή των διευθυντών του υπουργείου οικονομικών , είχε περάσει η εισήγηση.
Το σημείο ζωής για τον ΠΑΟΚ ήταν τα χρέη. Πλέον με τον Σαββίδη δεν νομίζω ότι είναι αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Είναι πολύ σημαντικό αλλά υπάρχουν σημαντικότερα αυτή την στιγμή».
Για τον …Ευρωβουλευτή Ζαγοράκη: «Πιστεύω θα βοηθήσει την ομάδα. Δεν θέλω να σχολιάσω τα πολιτικά, απλά θεωρώ ότι είναι χρήσιμο η κάθε ομάδα να έχει έναν άνθρωπο σε τέτοια θέση».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: