Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Μάντζαρης: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Χαρούμενος για το break της έδρας και παράλληλα προσγειωμένος ενόψει της συνέχειας των τελικών εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Μάντζαρης: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»
Τίποτα δεν κρίθηκε στη σειρά των τελικών, όπως τόνισε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στις λύσεις που είχε η ομάδα του Μπαρτζώκα τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση και κατάφερε να σπάσει την έδρα των «πράσινων».

Αναλυτικά:

«Μεγάλη νίκη, είχε 25 σερί αγώνες ο Παναθηναϊκός και δεν ήταν εύκολο να κερδίσουμε εδώ. Πήγαμε να αυτοκτονήσουμε, αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη. Δεν πανηγυρίζουμε όμως, γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει», ήταν αρχικά τα λόγια του παίκτη των Πειραιωτών.

Για το κλειδί της νίκης: «Ο πλουραρισμός, η άμυνα, οι σωστές επιθέσεις. Βγάλαμε σωστά σουτ και δεν αφήσαμε περιθώρια στον Παναθηναϊκό να επιβάλει το ρυθμό του. Δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος».

Στη συνέχεια ο διεθνής γκαρντ δήλωσε: «Όταν έχεις να κερδίσεις εδώ 25 ματς και έχεις την πίεση να κερδίσεις, υπάρχει άγχος. Δείξαμε όμως χαρακτήρα όταν πλησίασαν και πήραμε το παιχνίδι».

«Αν είναι τόσο άστοχος ο Παναθηναϊκός είναι η άμυνα. Και εμείς κάναμε καλές επιλογές. Τα βάλαμε σήμερα και κερδίσαμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: