Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ρέγιες ο... αντί-Άμραμπατ!

Στον Ρέγιες στρέφεται ξανά ο Ολυμπιακός καθώς η υπόθεση του Άμραμπατ παίρνει αρνητική τροπή. Εναλλακτική και ο Τρέχο.
Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες της Σεβίλλης, ένας ιδιαίτερα αγαπημένος παίκτης του Μίτσελ, θα απασχολήσει εκ νέου τους πρωταθλητές Ελλάδας εφόσον δεν υπάρξει οριστικά θετική κατάληξη με τον Νορντίν Άμραμπατ, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί. Ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να... τραβήξει και άλλο την συγκεκριμένη υπόθεση, ειδικά από την στιγμή που και η Γαλατά και ο παίκτης (δεχόμενος πιέσεις) έχουν μπει σε ένα παιχνίδι τακτικής.
Εκεί που όλα έδειχναν deal τα πράγματα με τον Μαροκινό διεθνή χαφ δυσκόλεψαν οπότε ο Ισπανός προπονητής ετοιμάζει τις εναλλακτικές του εφόσον δεν έχει ευτυχές τέλος το θέμα Άμραμπατ. Από την Τουρκία προκύπτει πως η υπόθεση του Άμπραμπατ έχει αρχίσει να... στραβώνει για τα καλά για τον Ολυμπιακό οπότε βγαίνει εκ νέου στο προσκήνιο η λύση του χαφ των Σεβιγιάνων. Οι ερυθρόλευκοι πάντως θα την παλέψουν και άλλο την υπόθεση Άμπραμπατ.
Τον Ρέγιες άλλωστε ο Ολυμπιακός έχει επιδιώξει να τον κλείσει και κατά το παρελθόν. O παίκτης έχει ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου με την Σεβίλλη και ενώ οι ερυθρόλευκοι έχουν πολύ καλές σχέσεις με τον ατζέντη του. Μία ακόμα εναλλακτική για τους Πειραιώτες είναι ο Όσκαρ Τρέχο της Τουλούζ. Ένας παίκτης που έχει απασχολήσει τον Ολυμπιακό σε αρκετές μεταγραφικές περιόδους.
Ο γεννημένος το 1988 Αργεντίνος μεσοεπιθετικός είναι και κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου. Είναι σε καλή ηλικία και ο Μίτσελ τον γνωρίζει καλά, όπως άλλωστε ξέρει πολύ καλά και τον ιδιαίτερα έμπειρο Ρέγιες. Ο Τρέχο βέβαια έχει βέβαια συμβόλαιο με την Τουλούζ (από την οποία ο Ολυμπιακός είχε αγοράσει τον Πάολο Μασάντο) μέχρι και το 2017.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: