Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

«Συγκεντρωμένοι κι αισιόδοξοι»

Steven-Gerrard-England-World-Cup-2014
Ο Στίβεν Τζέραρντ μίλησε για την προετοιμασία της Αγγλίας ενόψει του Μουντιάλ και τόνισε πως όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας είναι αισιόδοξοι αλλά και συγκεντρωμένοι στον στόχο τους.
Αναλυτικά δήλωσε:
«Όλοι μας είμαστε αισιόδοξοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι. Όλοι έχουν φροντίσει ώστε το κλίμα να είναι ιδανικό και να δουλεύουμε υπό τις κατάλληλες συνθήκες. Θεωρώ ότι και οι νέοι έχουν προσαρμοστεί πολύ εύκολα και γρήγορα και γενικά, είναι φοβερό να βλέπεις όλους τους παίκτες να παλεύουν καθημερινά και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό».
Ερωτηθείς για τον συμπαίκτη του στους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ, Λουίς Σουάρες και το ενδεχόμενο να τον φοβούνται οι Άγγλοι εν όψει της αναμέτρησης με την Ουρουγουάη στη Βραζιλία, ο Τζέραρντ είπε: «Δεν μας απασχολεί ο Σουάρες… Δεν επικεντρωνόμαστε στις μονάδες».
Για την πιθανή συνεργασία του με τον Τζόρνταν Χέντερσον, έπειτα απ’ όσα έκαναν μαζί και στη φετινή εντυπωσιακή πορεία της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ, ο έμπειρος μέσος υποστήριξε: «Μην εκπλαγείτε αν τον δείτε να ξεχωρίζει… Το παιχνίδι του και οι πάσες του είναι σε εξαιρετικό επίπεδο». 
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: