Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ανακοινώνεται ο Άλβες!!

Καθαρά τυπικό θέμα αποτελεί η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άντρε άλβες από τον Παναιτωλικό, διότι ο Βραζιλιάνος «killer» βρίσκεται στη χώρα μας και πέρασε από τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις.

Ανακοινώνεται ο Άλβες
Παίκτης του Παναιτωλικού θα γίνει εκτός απροόπτου ο Άντρε Άλβες και λογικά η απόκτηση του θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας. Ο 31χρονος φορ βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια μετέβη στο Αγρίνιο. Σήμερα, αναμένεται να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ, ώστε να υπογράψει, αποτελώντας την πρώτη μεταγραφή για τα «καναρίνια», ενόψει της σεζόν.

Ο πρώην παίκτης της Ομόνοιας έχει αρκετά ενδιαφέρον βιογραφικό και η επαφή του με τα δίχτυα είναι πολύ καλή. Έχει κατακτήσει τίτλους σε Ουγγαρία και Κύπρο, στην πρώτη του σεζόν 2010/11 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος παίζοντας στην Βιντεότον, ενώ με την Ομόνοια πήρε Κύπελλο και σημείωσε 20 γκολ σε 41 ματς πρωταθλήματος. Το νέο «αστέρι» του Παναιτωλικού είναι ένας δυναμικός παίκτης περιοχής, ο οποίος όμως δεν είναι «κολόνα» μέσα στα αντίπαλα καρέ. Επειδή είναι καλός με την μπάλα στα πόδια, βγαίνει έξω από αυτή και αρέσκεται στο να «σπάει» παιχνίδι στα άκρα. Παράλληλα διακρίνεται για τη δύναμή του και είναι μεγάλο του προσόν ότι πάει πρώτος στην μπάλα. Δεν είναι φαντεζί ή ο παίκτης που θα σουτάρει από μακριά, αλλά έχει το ένστικτο του «killer» και μεγάλο του προσόν είναι το εξαιρετικό του πλασέ.

Το καλοκαίρι του 2013 η Ντουμπάι από το Κατάρ είχε δώσει περίπου 200.000 ευρώ στην Ομόνοια για να τον αποκτήσει, ενώ έχει σκοράρει εναντίον ελληνικής ομάδας. Σε φιλικό της Ομόνοιας με τον Παναθηναϊκό.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: