Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Πετάει ο Μονφίς; Πετάει! (video)

Ξεσηκωμό έφερε στους θεατές του Roland Garros ο Γκαέλ Μονφίς όταν έκανε… επική βουτιά για να βγάλει μια άμυνα. «Δεν είμαι ο Iron Man» είπε ο Γάλλος με μεγάλη δόση χιούμορ.

Πετάει ο Μονφίς; Πετάει! (video)
Ένα απ’ τα highlight του φετινού Roland Garros προσέφερε την Πέμπτη ο Γκαέλ Μονφίς. Αν και δεν αντιμετώπισε κανέναν κίνδυνο για να νικήσει τον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ (και να περάσει στους «32»), ο Γάλλος έδειξε μπροστά στο κοινό του σημάδια… αυτοθυσίας.

Και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις (με την δεύτερη να ‘ναι πιο επική). Διότι σε πρώτη φάση έβγαλε μια πολύ δύσκολη άμυνα, ενώ στη συνέχεια και στην προσπάθειά του για ανάλογο αποτέλεσμα έκανε βουτιά αλά… υπερήρωα για να σώσει μια χαμένη μπαλιά.

Και μπορεί να μην τα κατάφερε, αλλά του αξίζουν συγχαρητήρια -και πολύ χειροκρότημα απ ‘τους Γάλλους στις εξέδρες- και μόνο για το ότι πάλεψε το… ακατόρθωτο!

«Μεταξύ μας δεν είμαι ανόητος. Όταν βουτάς στον αγωνιστικό χώρο, είναι σκληρό το έδαφος. Δεν είμαι ο Iron Man, ξέρετε. Δεν ήταν μια σπουδαία βουτιά. Θα με βαθμολογούσα με 5 στα 10. Θα μπορούσα να ήταν καλύτερη», ανέφερε σχετικά ο Μονφίς.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: