Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

«Κάρα» προς επιστροφή, Πράνιτς προς… έξοδο!!

Σε πολύ καλό δρόμο η επιστροφή Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό μετά τη χθεσινή κουβέντα. Σήμερα νέα επαφή. Πιέσεις Πράνιτς για ένα καλύτερο συμβόλαιο, ψάχνουν αριστερό χαφ οι «πράσινοι».

«Κάρα» προς επιστροφή, Πράνιτς προς… έξοδο
Πιο κοντά από ποτέ είναι η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό. Ο 37χρονος μέσος είχε μια συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα χθες με τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος του ανέλυσε το πλάνο της ομάδας και πως θεωρείται απαραίτητος για αυτό. Ο ίδιος ο διεθνής άσος επιθυμεί να επιστρέψει, αλλά να γνωρίζει πως θα έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα και δεν θα λειτουργεί απλώς ως ηγετική μορφή στα αποδυτήρια.

Οι δύο πλευρές θα έχουν σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία (μιας και ο παίκτης ακολουθεί την αποστολή της Εθνικής στην Πορτογαλία για φιλικό ματς) και σε αυτή θα αναλυθούν διεξοδικότερα κάποια πράγματα, όπως και το οικονομικό το οποίο πάντως δεν αναμένεται να αποτελέσει εμπόδιο. Η υπόθεση ίσως να μην κλείσει-με τον έναν ή τον άλλο τρόπο-σήμερα, αλλά να πάρει μικρή παράταση. Πάντως με τα υπάρχοντα δεδομένα είναι πάρα πολύ πιθανό πλέον ο Γιώργος Καραγκούνης να επιστρέψει για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του.

Στο μεταξύ, όσο πλησιάζει ο «Κάρα», τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες αποχώρησης του Ντάνιελ Πράνιτς. Ο Κροάτης μέσος ψάχνει κάτι καλύτερο από τα 280.000 ευρώ (χωρίς μπόνους) που προβλέπει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Ο μάνατζέρ του τον έχει προτείνει σε αρκετές ομάδες και τον έχει ενημερώσει για ενδιαφέρον από την Τουρκία και την πιθανότητα να του φέρει πρόταση μέχρι και 800.000 ευρώ το χρόνο. Σε αυτή την περίπτωση ο Πράνιτς θα καλύψει τη ρήτρα των 150.000 ευρώ που έχει στη συμφωνία με τους «πράσινους» και θα αποχωρήσει. Ο Παναθηναϊκός, πιστός στη δήλωση του Νίκου Νταμπίζα πως «θα μείνουν όσοι θέλουν», δεν θα φράξει το δρόμο στον Πράνιτς. Μάλιστα ήδη αναζητείται αριστεροπόδαρος χαφ για παν ενδεχόμενο, αν και δεν αποκλείεται η υπόθεση του διεθνούς άσου να μη λήξει άμεσα και να «σύρει» ακόμη και μετά το Μουντιάλ.

Στα ζητήματα των δανεικών, δεν υπήρξε ουσιαστική εξέλιξη, με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ να έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για 2 ή 3 χρόνια και να προσπαθεί να λύσει τη συνεργασία του με τη Ντιναμό Μόσχας εισπράττοντας ένα ποσό σαν αποζημίωση και τον δε Μεχντί Αμπέντ να περιμένει τις αποφάσεις της Νιούκαστλ που φαίνεται να προσπαθεί να αποκομίσει κάποιο κέρδος από νέο δανεισμό ή ακόμη και πώλησή του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: