Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

«Θα πετύχει ο Άγγελος αν τον στηρίξουν»

Ο Αντώνης Γιωργαλλίδης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" και χαρακτήρισε ιδανική λύση για τον ΠΑΟΚ, τον Αναστασιάδη με τον οποίο συνεργάστηκε σε Πλατανιά και Εθνική Κύπρου.

«Ο ΠΑΟΚ έκανε μια εξαιρετική κίνηση και μπορεί να πάρει τίτλους αρκεί να τον στηρίξουν. Χάρηκα πολύ για την είδηση αυτή. Είναι ένας χρυσός άνθρωπος πάνω απ? όλα, ένας εξαίρετος χαρακτήρας και ένας άριστος προπονητής», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Προσωπικά τον ευγνωμονώ όχι μόνο γιατί με βελτίωσε ως αθλητή αλλά και γιατί με βοήθησε ως άνθρωπο. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις και να είστε σίγουροι ότι πλέον θα υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ λόγω του Αναστασιάδη».

Ο Γιωργαλλίδης συνεργάστηκε τους τελευταίους μήνες με τον Αναστασιάδη στον Πλατανιά αλλά τον έζησε για αρκετά χρόνια ως ομοσπονδιακό τεχνικό της Κύπρου.

«Αυτό που καταφέρνει ο Άγγελος είναι να παίρνει το 100% των δυνατοτήτων του κάθε παίκτη. Να κάνει τον κάθε ποδοσφαιριστή να πιστεύει ότι καμιά ομάδα δεν είναι αήττητη. Χαζέψαμε όλη την Ευρώπη όταν βάλαμε τέσσερα γκολ μέσα στην Πορτογαλία. Θυμάμαι ότι βγαίνοντας από τα αποδυτήρια μας είχε πει ότι πάμε να βάλουμε πέντε γκολ».

Ο Κύπριος τερματοφύλακας συνεχίζοντας δήλωσε σίγουρος ότι ο Αναστασιάδης θα πετύχει στον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τίτλους αρκεί όλοι να τον στηρίξουν. Ξέρει να «φτιάχνει» την ψυχολογία όλων των παικτών και αυτό που ξέρω καλά είναι πως κάθε παίκτης όταν έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο ήθελε να κερδίσει και για τον Αναστασιάδη. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε μια ομάδα το καλό κλίμα και η παρουσία του Άγγελου το εξασφάλιζε».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: