Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Αγγελόπουλοι: «Σήμερα θυμήθηκε τους κανονισμούς…»

Υπερβολικές χαρακτήρισαν τις αντιδράσεις Γιαννακόπουλου για τους υπεράριθμους διαπιστευμένους οι αφοί Αγγελόπουλοι. Για ιστορική νίκη μίλησαν οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού και έδωσαν σύνθημα για κούπα

Αγγελόπουλοι: «Σήμερα θυμήθηκε τους κανονισμούς…»
Απόλυτα ικανοποιημένοι για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και έτοιμοι να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ εμφανίστηκαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι.

Οι ιδιοκτήτες των «ερυθρόλευκων» χαρακτήρισαν υπερβολικές τις διαμαρτυρίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τους υπεράριθμος διαπιστευμένους στον πάγκο και τόνισαν ότι ο συγκεκριμένος κανονισμός παραβιάζεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια.

«Καιρός ήταν. Πρόκειται για μια ιστορική νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους, ακόμα και σε αυτούς που έκατσαν αλλού και όχι στον πάγκο», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

«Έχουν γίνει πολλά θέματα. Να τελειώσει πρώτα η σειρά ομαλά και θα μιλήσουμε μετά», είπαν για τα όσα προηγήθηκαν του αγώνα και συμπλήρωσαν:

«Ο Γιαννακόπουλος κάνει κακό στην ομάδα του. Σήμερα θυμήθηκε να βρει τον κανονισμό του ΕΣΑΚΕ; Σε κάθε ματς βρίσκονται 35 άτομα».

Ερωτώμενοι, δε, για το επόμενο παιχνίδι στο ΣΕΦ οι Αγγελόπουλοι έδωσαν το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά έκαναν και έκκληση στον κόσμο να είναι άψογος:

«Το παιχνίδι της Κυριακής είναι άλλος ένας τελικός. Θέλουμε άψογη συμπεριφορά από τον κόσμο μας. Θέλω να πω ότι βρεθήκαμε πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ χωρίς οπαδούς μας και πέρα από κάποια μπουκάλια και κάποιες βρισιές, δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Να το ακούσει αυτό και ο κόσμος μας και στο επόμενο παιχνίδι να υποστηρίξει μόνο την ομάδα του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: