Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

«Πρωταθλητές στο ΣΕΦ»

Χαμόγελα δικαίωσης στον Ολυμπιακό για την άλωση στο ΟΑΚΑ. Χαμηλοί τόνοι και σύνθημα «πάμε να το πάρουμε τώρα στο σπίτι μας». Καμία ανησυχία για την ένσταση του Παναθηναϊκού.

«Πρωταθλητές στο ΣΕΦ»
Μία κατάρα 21 ετών έλαβε τέλος. Ο Ολυμπιακός μετά από 25 σερί ήττες στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκού σε τελικούς, «ξόρκισε» τα φαντάσματα και απέχει πλέον μία νίκη από τον τίτλο. Με πολύ καλή απόδοση για τρία δεκάλεπτα και αντέχοντας στο τέλος στην αντεπίθεση των γηπεδούχων, οι «ερυθρόλευκοι» απέχουν πλέον μία ανάσα από το πρωτάθλημα και θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά την Κυριακή, στο ΣΕΦ που θα είναι κατάμεστο.

Το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια έφερε ένα ξέσπασμα χαράς, αλλά όχι μεγάλα λόγια. Ακόμη και η αποθεωτική υποδοχή μετά τα μεσάνυχτα από περίπου 100 οπαδούς της ομάδας στο ΣΕΦ έγινε με… μέτρο. Όλοι γνωρίζουν πως η αποστολή τους δεν έχει ολοκληρωθεί κι απομένει ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο. Προσεγγίζουν τον αγώνα με σοβαρότητα και αυτοπεποίθηση που είναι βάσιμη και στηρίζεται στην πολύ καλύτερη εικόνα που έχουν από τους αντιπάλους, αλλά και φυσικά στη δύναμη της έδρας.

Καμία ανησυχία για την ένσταση

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση για αντικανονική έναρξη του αγώνα και ζητεί επανάληψή του αναφέροντας πως στον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν υπεράριθμα τα μέλη της αποστολής (29 αντί 22). Στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» δεν υπάρχει καμία ανησυχία, καθώς οι διαιτητές δεν αναφέρουν κάτι μεμπτό στο φύλλο αγώνα και μετά από τις σχετικές υποδείξεις υπήρξε η απαραίτητη μετακίνηση πριν αρχίσει το τζάμπολ για να είναι όλα νομότυπα. Παράλληλα κάνουν λόγο για προσπάθεια των «πράσινων» να βρουν από κάπου να… πιαστούν, αφού ο ακριβής αριθμός ατόμων στον πάγκο μιας ομάδας δεν τηρείται πάντα ευλαβικά και τον έχει υπερβεί και η πλευρά του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Σε κάθε περίπτωση, οι Πειραιώτες εμφανίζονται βέβαιοι πως η ένσταση δεν έχει καμία τύχη και η νίκη τους στο παρκέ θα μετρήσει κανονικά.

Θα… κοχλάζει

Τα λιγοστά εισιτήρια που είχαν μείνει μέχρι χθες για τον αγώνα της Κυριακής (οι… προνοητικοί είχαν φροντίσει να κλείσουν θέση γρήγορα) εξαντλήθηκαν. Το ΣΕΦ θα «κοχλάζει» αφού η προσμονή του κόσμου του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι μεγάλη και τα τηλέφωνα της ΚΑΕ έχουν σπάσει από ανθρώπους που ψάχνουν ένα μαγικό χαρτάκι. Η διοίκηση της ομάδας, πάντως, θα κάνει συστάσεις στον κόσμο να επιδείξει κόσμια συμπεριφορά ανεξαρτήτως αποτελέσματος, για να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος τιμωρίας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: