Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Πάει για Κασάμι!!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ελβετού διεθνούς μέσου, Πατίμ Κασάμι από τη Φούλαμ βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Το προφίλ του 21χρονου άσου. Δείτε το γκολ της χρονιάς στην Αγγλία κι άλλα βίντεο του 21χρονου.

Πάει για Κασάμι
Για την απόκτηση του Πατίμ Κασάμι κινείται ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Ελβετού διεθνούς και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν αρχίσει τις ενέργειες για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Κασάμι πέρσι αγωνίστηκε στη Φούλαμ η οποία υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ. Αυτό παίζει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης καθώς ο Ελβετός μέσος έχει κάθε δικαίωμα να αναζητήσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός αποτελεί μια ιδανική περίπτωση για τον Ελβετό 21χρονο μέσο ο οποίος θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κασάμι γεννήθηκε στην ΠΓΔΜ αλλά από μικρός έζησε στην Ελβετία και κατέχει το διαβατήριο της χώρας. Έχει αγωνιστεί στην Ιταλία με τη φανέλα της Παλέρμο.

Από αυτή πήρε μεταγραφή στη Φούλαμ στην οποία παίζει από το 2011, μέχρι και σήμερα με μια παρένθεση όταν δόθηκε δανεικός στην Λουκέρνη. Φέτος είχε 35 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας είχε πετύχει φέτος το γκολ της χρονιάς στην Αγγλία.

Αγωνίζεται και στις τρείς θέσεις πίσω από τον επιθετικό, περισσότερο καλά στον άξονα και στην αριστερή πλευρά.

Η Φούλαμ είχε προσφέρει τον Κασάμι στον Ολυμπιακό το Γενάρη θέλοντας να μειώσει το κόστος της μεταγραφής του Κώστα Μήτρογλου.






Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: