Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ναι μεν, αλλά…!!

Παρών θα είναι τελικά η πλευρά του ΠΑΟΚ στο σημερινό ΔΣ της Superleague υπογράφοντας με επιφύλαξη την επικύρωση της βαθμολογίας των play-off. Το σκέφτονται για παραχώρηση του Μάρτενς.

Ναι μεν, αλλά…
Ο ΠΑΟΚ είναι από τους άμεσα ενδιαφερόμενους της σημερινής συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκας , καθώς ένα από τα βασικά θέματα που θα συζητηθούν είναι η επικύρωσης της βαθμολογία των play-off. Αρχικά, υπήρξαν σκέψεις για αποχή από τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου, εξαιτίας μιας σειράς γεγονότων. Όπως η τιμωρία για τα επεισόδια στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και επειδή το μείον τρία ίσχυσε για τη βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος. Επιπλέον, υπάρχει ως γνωστόν δυσαρέσκεια για τη στάση που τηρεί η ΕΠΟ για την επιλογή του συλλόγου της Θεσσαλονίκης να προσφύγει στο CAS, λόγω της συγκεκριμένης ποινής.

Ωστόσο, τελικά θα έχει εκπρόσωπο η πλευρά του «Δικεφάλου του Βορρά», διότι αν και δεν είναι επιθυμία της να επικυρωθεί η βαθμολογία, ενώ εκκρεμεί η απόφαση του CAS, γνωρίζει πως πρέπει μέχρι την 1η Ιουνίου να δηλωθούν στην UEFA οι ελληνικές ομάδες που θα πάρουν μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της σεζόν 2014-15. Ο Ζήσης Βρύζας θα προσπαθήσει στη σημερινή συνεδρίαση να πιέσει, ώστε να γραφτεί στην απόφαση η υποσημείωση ότι «εκκρεμεί το αίτημα του ΠΑΟΚ στο CAS» και πως για αυτόν τον λόγο υπογράφει με επιφύλαξη.

Το σκέφτονται

Για ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για την απόκτηση του Μάαρτεν Μάρτενς έκαναν λόγο χθες τα βέλγικα ΜΜΕ. Ο ΠΑΟΚ δεν εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του 30χρονου μεσοεπιθετικού, θέλοντας να ξεφορτωθεί και το συμβόλαιο του. Ο πρώην παίκτης Άλκμααρ αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά δεν έχει ικανοποιήσει με την παρουσία σε αυτό το χρονικό διάστημα, έχοντας μείνει αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, λόγω τραυματισμών. Συνολικά έκανε επτά εμφανίσεις, οι πέντε στο πρωτάθλημα και οι δύο στο Κύπελλο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: