Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Πάει Βουλή ο Μελισσανίδης!

Βεβαιότητα στην ΑΕΚ για την υλοποίηση του ονείρου της «Αγια-Σοφιάς» μετά τη συνάντηση Μελισσανίδη-ΣΥΡΙΖΑ. Στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα ο «τίγρης» για να διευθετηθούν όλα τα θέματα.

Πάει Βουλή ο Μελισσανίδης
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν διανύσει πολύ δρόμο για το θέμα του νέου γηπέδου της ομάδας για να το αφήσουν στη… μοίρα του. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και με ενέργειες προσπαθούν να εξασφαλίσουν ότι η «Αγια-Σοφιά» θα κατασκευαστεί.

Μετά την πολύ θετική εξέλιξη της συνάντησης με τον ΣΥΡΙΖΑ και της συμφωνίας που υπήρξε για το έργο με τις δύο πλευρές να βρίσκουν τη χρυσή τομή σε κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις του σχεδίου που αφορούν το ύψος του έργου, τον αριθμό θέσεων πάρκινγκ και τη σχέση γηπέδου-άλσους, η ψήφιση του ρυθμιστικού νομοσχεδίου από τη Βουλή είναι θέμα ημερών και αυτή θα ανοίξει το δρόμο για να εκδοθεί η οικοδομική άδεια και να μπουν οι μπουλντόζες στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η πρώτη από τις τέσσερις συνεδριάσεις που απαιτούνται στη Βουλή έγινε την Πέμπτη, η δεύτερη θα ακολουθήσει τη Δευτέρα και σε αυτή ή κάποια από τις επόμενες θα δώσει το «παρών» ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αφού το σχετικό αίτημα που κατατέθηκε από τους «κιτρινόμαυρους» έγινε δεκτό. Εκεί το αφεντικό της ΑΕΚ μαζί με τον πρότζεκτ μάνατζερ Δημήτρη Ανδριόπουλο θα αναλύσει το σχέδιο για να λυθεί κάθε απορία για το πλάνο και να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για τη νομιμότητά του.

Στο μεταξύ, μέσα στη μέρα θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της «Aegean» στον Πειραιά σύσκεψη κορυφής των ανθρώπων της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» για το θέμα του γηπέδου και όλα όσα το αφορούν. Σε αυτή τη συνάντηση αναμένεται να δώσει το «παρών» και ο νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου.

*Στα μεταγραφικά της ΑΕΚ δεν υπήρξε χθες ουσιαστική εξέλιξη. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι στην κορυφή της λίστας για την επίθεση, ενώ ανοικτό παραμένει ακόμη του Ντάνκο Λάζοβιτς.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: