Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Δυσαρέσκεια Αλαφούζου για Γιαννακόπουλο!!

Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται δυσαρεστημένος από όσα δήλωσε για τον ίδιο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τον αγώνα της ομάδας μπάσκετ. Στον «αέρα» η συνεργασία για την ΠΑΕ.

Δυσαρέσκεια Αλαφούζου για Γιαννακόπουλο
Νέα… περιπέτεια άρχισε στις σχέσεις μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Οι χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό για τον πρόεδρο της ΠΑΕ («δεν είμαι Αλαφούζος να με γ...νε») προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια του τελευταίου, έστω κι αν έγιναν εν βρασμώ ψυχής.

Μάλιστα προκαλούν ερωτηματικά για το πώς μπορεί πλέον να υπάρξει συνεργασία των δύο πλευρών για το καλό της ΠΑΕ, αφού υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε υποσχεθεί να βοηθήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, έστω κι αν προ πολλού έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο αγοράς μετοχών. Μπορεί η δήλωσή του να μην αναιρεί πρόθεση οικονομικής βοήθειας, αλλά ασφαλώς οι σχέσεις των δύο πλευρών διαταράχθηκαν και πάλι μετά από μία περίοδο ομαλότητας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί επί των δηλώσεων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στη σημερινή του συνέντευξη στη ραδιοφωνική συνέντευξη της «Θύρας 13» (20:00). Δεν αποκλείεται να υπάρξει και επικοινωνία των δύο ανδρών, αλλά για να συμβεί θα πρέπει να το επιδιώξει μια από τις δύο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: