Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

«Κλείνει» τις υποθέσεις ο Ολυμπιακός!!

Προχωρά ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Τυπικό το θέμα Πουλίδο, παζάρια για Φινμπόγκασον, στασιμότητα για Αμραμπάτ. Στην έξοδο ο Μασάντο, κοντά σε παραμονή Εντινγκά και Μαρκάνο.

«Κλείνει» τις υποθέσεις ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός «κλείνει» ένα-ένα τα μέτωπα που έχει ανοιχτά για το ρόστερ της επόμενης περιόδου. Παράλληλα με την υπόθεση του Πατίμ Κασάμι, που είναι πολύ κοντά στο να πιάσει… λιμάνι, οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν κι άλλες υποθέσεις.

Σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του Άλαν Πουλίδο, η νέα καθυστέρηση στην ανακοίνωση της απόκτησής του δεν προκαλεί ανησυχία. Η συμφωνία με τον Μεξικανό φορ είναι δεδομένη και απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα για να επισημοποιηθεί, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες της Τίγκρες να κερδίσει χρήματα.

Σχετικά με τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές με τη Χέρενφεϊν. Έχει κάνει ήδη δύο πολύ καλές προτάσεις στην ολλανδική ομάδα, με τη δεύτερη να φτάνει τα 6 εκατ. ευρώ, και τα «παζάρια» συνεχίζονται. Ο σύλλογος του Ισλανδού φορ προσπαθεί να αποκομίσει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει στα χέρια του πρόταση καλύτερη από αυτή των Πειραιωτών και τα σενάρια περί σκέψης της Μίλαν να αποκτήσει τον Φινμπόγκασον δεν φαίνεται να έχουν βάση.

Στο «μέτωπο» του Νορντίν Άμραμπατ, από την Τουρκία προκύπτει πως μόνο ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στη Γαλατάσαραϊ για την απόκτησή του, ωστόσο στην πατρίδα του Μαροκινού εξτρέμ γράφτηκε πως σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία μπαίνει στο «κόλπο» για την απόκτησή του προσφέροντάς του τεράστιο συμβόλαιο.

Σε ό,τι αφορά στους δανεικούς, σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση της παραμονής των Ντελβίν Εντινγκά και Ιβάν Μαρκάνο. Για τον πρώτο, μάλιστα, υπάρχει φημολογία πως έχει ήδη επέλθει συμφωνία με τη Μονακό. Κι ενώ οι δυο τους όλα δείχνουν πως θα παραμείνουν και την επόμενη σεζόν, αυτό δεν ισχύει για τον Πάουλο Μασάντο. Ο Πορτογάλος μέσος οδεύει προς τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τον Ολυμπιακό να βάζει κάποια χρήματα στα ταμεία του από την πώλησή του, αν και αυτά δεν αναμένεται να φτάσουν το 1,5 εκατ. ευρώ όπως γράφουν οι Κροάτες.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: