Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Αλβέρτης: «Ένα δεκάλεπτο δεν φτάνει»

Ένα δεκάλεπτο καλής απόδοσης δεν έφτανε στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Αλβέρτης: «Ένα δεκάλεπτο δεν φτάνει»
Απογοητευμένος για το πρόσωπο του Παναθηναϊκό στα τρία πρώτα δεκάλεπτα ήταν ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλύτερα για 30 λεπτά. Εμείς μπήκαμε πολύ αργά στο παιχνίδι. Στο τέταρτο δεκάλεπτο παίξαμε όπως έπρεπε, αλλά δεν έφτανε. Πρέπει σε τέτοια ματς να είσαι ψυχολογικά έτοιμος από πριν το τζάμπολ. Εμείς πρέπει να πάμε να παλέψουμε στο ΣΕΦ για να γυρίσουμε εδώ τη σειρά των παιχνιδιών. Πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι από ό,τι στα προηγούμενα παιχνίδια για να τα καταφέρουμε. Επιθετικά μπορούμε να παίξουμε λίγο καλύτερα. Πρέπει να παίξουμε λίγο πιο απελευθερωμένα και να έχουμε καλύτερα ποσοστά από ό,τι μέχρι στιγμής.

Όσο για το αν περιμένω καλύτερους κάποιους παίκτες, τόνισε: «Περιμένω από όλους κάτι παραπάνω και ειδικά από παιδιά που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να προσφέρουν περισσότερα. Ο καθένας παίρνει το χρόνο του βάσει την απόδοσή του».

Ερωτηθείς αν η πίεση βάρυνε τα πόδια των παικτών του, απάντησε: «Δεν είναι θέμα πίεσης. Τόσα χρόνια με αυτή την πίεση ζούμε και πρέπει να μάθεις να ζεις και να αντεπεξέρχεσαι σε αυτές τις συνθήκες».

Σχετικά με το πώς μπορεί να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας του, είπε: «Είναι θέμα δουλειάς του μυαλού και αυτοσυγκέντρωσης. Οφείλεις να αντιδράσεις και να πας να παίξεις όσο πιο έτοιμος γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: