Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

«Το μεγάλο φαγοπότι…»

Αρης
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο γενικός γραμματέας του Α.Σ Άρη, Σάββας Αναστασίου, αναφορικά με την χθεσινή(28/5) γενική συνέλευση. Αναφέρθηκε στον Χάρη Παπαγεωργίου στον Γιώργο Γαλανό και τόνισε ότι τόσα χρόνια έγινε το… μεγάλο φαγοπότι στον Άρη!
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Ήταν έντονη η συνέλευση, υπήρχαν αντιπαραθέσεις, έντονες διαφωνίες αλλά δεν δημιουργήθηκε κάποιο επεισόδιο. Δεν πήραμε τις απαντήσεις που θέλαμε από τον κ.Γιώτα, δεν απάντησε σε καίρια θέματα που ταλανίζουν τον σύλλογο».
Αναφορικά με τι γίνεται αυτή την στιγμή στον Άρη: «Μέχρι τις 11 Ιουνίου που θα ξαναγίνει γενική συνέλευση αποφασίστηκε από το σώμα να παραμείνει αυτή η διοίκηση. Ο σύλλογος θα συνεχίσει να λειτουργεί, έχει πολλές υποχρεώσεις που τρέχουν . Θα αλλάξουν σίγουρα κάποια πράγματα και θα υπάρχει και νέα διοίκηση με μπροστάρη κάποιον άλλον άνθρωπο».
Για το αν είναι μαζί με τον Χάρη Παπαγεωργίου: «Ναι, είμαι και εγώ στην ομάδα του Χάρη Παπαγεωργίου. Είναι αρκετά ονόματα, ο κ.Κουράκος, ο κ.Σαρηγιαννίδης, υπάρχει μια 18αμελής ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα. Αγαπάμε το σύλλογο και θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να μπει σε μια ομαλή ροή».
Για τον κ. Γαλανό και όσα είπε στην χθεσινή συνέλευση: «Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, τον θυμάμαι από παλιά σαν Αρειανό οπαδό. Αυτό που πρότεινε για μένα δεν μπορεί να στηθεί. Δεν θέλει κανένας στον σύλλογο να πάμε στην Γ’ Εθνική, για μένα η Γ’ Εθνική σημαίνει αφανισμός. Αν πραγματικά θέλει να βοηθήσει ας φέρει αυτό το ποσό που είπε και ας ξεκινήσει η ομάδα από την Β’ Εθνική».
Αναφορικά με τα όσα έγιναν στην ΠΑΕ Άρης τα τελευταία χρόνια: «Έγινε το μεγάλο πάρτι, το μεγάλο φαγοπότι. Το πιστεύω αλλά δεν έχω αποδείξεις. Ζημίωσαν το σύλλογο, ζημίωσαν την ΠΑΕ, ζημίωσαν και τον Ερασιτέχνη».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: