Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

«Ο ΠΑΟΚ διατηρεί το προβάδισμα»

Την ικανοποίησή του για τη νίκη του Πανιωνίου εξέφρασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, αρκετά συγκροτημένα όμως, αφού όπως τόνισε ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να έχει το προβάδισμα.

«Ο ΠΑΟΚ διατηρεί το προβάδισμα»
Στα στοιχεία που οδήγησαν τον Πανιώνιο στη νίκη αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» σχολίασε τη διαφορά που ανέκτησε η ομάδα του στο πρώτο μισό του ματς, όμως τόνισε πως η συνέχεια δεν έγινε πιο εύκολη, αφού ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να διατηρεί το προβάδισμα.

«Μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια όπου δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε, σήμερα δείξαμε καλό πρόσωπο. Ήμασταν αποφασιστικοί από το πρώτο λεπτό. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα. Στην επίθεση κυκλοφορήσαμε πολύ καλά την μπάλα, πήραμε διαφορά διψήφια από νωρίς και αυτό μας βοήθησε να μπούμε με σεβαστή διαφορά στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός, αλλά κρατήσαμε ένα προβάδισμα αρκετά ικανό για να μας δώσει τη νίκη. Κάναμε το 2-1, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ακόμη το πλεονέκτημα στη σειρά, έχει το παιχνίδι στην έδρα του και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στο επόμενο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Πανιωνίου.

Ο Τάσος Σπυρόπουλος τόνισε: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή και δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι. Κάναμε αυτό που δεν είχαμε κάνει στα δύο πρώτα παιχνίδια. Καταφέραμε να πάρουμε την διαφορά, την κρατήσαμε και κερδίσαμε. Πάμε Θεσσαλονίκη για να κάνουμε το 2-2».

Δεν υπάρχουν σχόλια: