Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Ο Αλεξίου νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ!!

Επισφραγίστηκε η αλλαγή στη προεδρία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, με τον Αλεξίου να παίρνει τα ηνία απ’ τον Κοτσάτο. Ορίστηκε η ΓΣ για τη σύσταση της ΠΑΕ και της ΚΑΕ, ενώ βρέθηκε λύση και για τα γραφεία.

Ο Αλεξίου νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ
Ο Αλέξης Αλεξίου θα είναι ο νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα στο σημερινό Δ.Σ του σωματείου.

Ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος παρέδωσε την προεδρία στον Αλεξίου, χωρίς όμως να αποχωρήσει απ’ το διοικητικό σχήμα. Αντίθετα, θα αφοσιωθεί στα καθήκοντα του στην ομάδα μπάσκετ, αφού με την άνοδό της στην Α1 είναι σίγουρο πως οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί.

Πέρα όμως από τις αλλαγές στη διοίκηση της Ερασιτεχνικής των «κιτρινόμαυρων», πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για την ΠΑΕ και την «Αγιά Σοφιά». Συγκεκριμένα, ορίστηκε γενική συνέλευση στις 13 Ιουνίου, προκειμένου να εγκριθεί η σύσταση της ΠΑΕ και της νέας ΚΑΕ ΑΕΚ, αλλά και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν για το γήπεδο.

Όσον αφορά τα γραφεία του σωματείου, θα στεγαστούν προσωρινά σε κτήριο στη Νέα Φιλαδέλφεια, το οποίο παραχώρησε ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Ανδρέας Ανατολιωτάκης, μέχρι να εγκατασταθεί στο μόνιμο «σπίτι» της.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εκδόθηκε:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα 29 Μαΐου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνική ΑΕΚ παρουσία των κ.κ. Κοτσάτου, Αλεξίου, Ασλανίδη, Ανατολιωτάκη, Κατσαδήμα, Μπέρκοβιτς, Βάσσιου, Γεωργατζόγλου, Μάρκου, Παπαϊωάννου, Γ.Χήνα και με απόντες τους κ.κ. Λαζόπουλο, Αγγελόπουλο, Καρρέρ και Χατζηπαντελή.

Ο πρόεδρος του σωματείου Κωνσταντίνος Κοτσάτος ζήτησε από το Συμβούλιο λόγω αυξημένου επαγγελματικού φόρτου να παραδοθεί η προεδρία της Ερασιτεχνικής στον έμπιστο και άμεσο συνεργάτη του Αλέξη Αλεξίου. Το αίτημα του έγινε δεκτό ομόφωνα από τα παρόντα μέλη. Χρέη Γενικού Γραμματέα θα εκτελεί ο Γιώργος Κατσαδήμας, όπως αποφασίστηκε.

Αποφασίστηκε όπως η Γενική Συνέλευση που θα αφορά την ΠΑΕ ΑΕΚ και την ΚΑΕ ΑΕΚ να πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου, ενώ λίγες ημέρες μετά θα ακολουθήσει η ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση του σωματείου.

Το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ανακοινώνει ότι έχει βρεθεί ήδη στέγη για τα γραφεία του σωματείου σε κτίριο ιδιοκτησίας Ενωσίτη παράγοντα κοντά στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ η μόνιμη μετεστέγαση τους θα πραγματοποιηθεί σε άλλο κτίριο με την ενιαία και αδιαίρετη ΑΕΚ. Η παραίτηση του αντιπροέδρου και μέλους του Δ.Σ. Δημήτρη Λαζόπουλου δεν συζητήθηκε, από την στιγμή που το σωματείο δεν έχει ενημερωθεί επίσημα για κάτι τέτοιο. Τέλος, ο Γενικός Αρχηγός Σπύρος Παπαϊωάννου λόγω φόρτου εργασίας ζήτησε να αντικατασταθεί, κάτι που θα συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ. του σωματείου.
Διοικητικό Συμβούλιο ΑΕΚ
»

Δεν υπάρχουν σχόλια: