Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Βραζιλιάνικη... μαγεία και στην προπόνηση!! (vid)

Η Βραζιλία συνεχίζει την προετοιμασία του και το gazzetta.gr σας μεταφέρει τις... μαγικές στιγμές από την προπόνηση, μέσα από το Lance Tv! Σε δύο γκρουπ χώρισε τους παίκτες του ο Φελίπε Σκολάρι, με το ένα να αποτελείται από όσους συμμετείχαν πέρσι στο Confederation, ενώ στο άλλο μπήκαν οι... νέοι. Η αρχή έγινε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο κλειστό, ενώ ακολούθησαν ασκήσεις σε μικρούς χώρους, με τους τερματοφύλακες να παίρνουν θέση κάτω από τις εστίες.
Οι... βασικοί φορούσαν μπλε και αποτελούνταν αό τους Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαρσέλο, Λουίς Γκουστάβο, Παουλίνιο, Όσκαρ, Νεϊμάρ και Χούλκ. Ο Σκολάρι, όποτε χρειαζόταν διέκοπτε την άσκηση για να δώσει οδηγίες, ειδικά για τις τοποθετήσεις. Το παιχνίδι κράτησε σχεδόν μία ώρα, με τους βασικούς να νικούν με 1-0, χάριν σε τέρμα του Όσκαρ.
Γκουστάβο και Μπέρναρντ έδειξαν να χωλαίνουν, αλλά αυτό δεν προκαλεί ανησυχία, αφού χρεώνεται στην κόπωση. Μάλιστα, πολλές φορές το ματς σταματούσε, όταν οι αναπληρωματικοί έκλεβαν την μπάλα, με το τεχνικό επιτελείο να κάνει υποδείξεις και παρατηρήσεις. Την εστία των αναπληρωματικών υπερασπίζονταν εναλλάξ οι Τζέφερσον και Βίκτορ, ενώ όποιος από τους δύο ήταν εκτός, έκανε ασκήσεις για να μένει σε... εγρήγορση.
Στην προπόνηση, όπως φαίνεται, δεν έλειψαν οι στιγμές μαγιάς, κάτι που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την «Σελεσάο». Στις επόμενες προπονήσεις, αναμένεται να μπουν τα πρώτα στοιχεία τακτικής και τεχνικής, ενόψει του φιλικού της Τρίτης με αντίπαλο τον Παναμά!




Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: