Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Οι 24 που πάνε Αυστρία!!

Την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αυστρία και θα πάρει μέρος στο βασικό στάδιο προετοιμασία της ομάδας ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Εντός και ο νεοαποκτηθείς, Έντερσον Τορμένα.

Οι 24 που πάνε Αυστρία
Την τελευταία του προπόνηση πριν αναχωρήσει για το Τιρόλο της Αυστρίας έκανε την Παρασκευή ο Αστέρας Τρίπολης και μετά το τέλος της ανακοινώθηκε η 24αδα που θα πάρει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σε αυτήν συμπεριλήφθηκε και ο, Έντερσον Τορμένα. Η απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου ανακοινώθηκε την το μεσημέρι και το απόγευμα ο 28χρονος ποδοσφαιριστής πήρε μέρος στην προπόνηση της ομάδας, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

Οι Αρκάδες θα «χτίσουν» την ομάδα τους για πρώτη φορά στην ιστορία τους στο εξωτερικό και θα απαρτίζουν την αποστολή οι:

Γιώργος Μπαντής, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Νίκος Κόκκαλης, Καλίφα Σανκαρέ, Ντορίν Γκόιαν, Γιώργος Ζησόπουλος, Λεωνίδας Καστριτσέας, Μπράιαν Εμμάνουελ Λούι, Θανάσης Παντελιάδης, Τάσος Παπαχρήστος, Γιώργος Κυριακόπουλος, Ρίτσι Κιτόκο, Δημήτρης Κουρμπέλης, Τάσος Τσοκάνης, Μάνουελ Μουνάφο, Λάζαρος Βελίσαρης, Βασίλης Μηλιώτης, Πάμπλο Ντε Μπλάσις, Φερνάντο Ουσέρο, Νίκολας Αλμπέρτο Φερνάντεθ, Τάσος Μπακασέτας, Χερόνιμο Μπαράλες, Παναγιώτης Τριανταφύλλης και Έντερσον Τορμένα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: