Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

«Πάτησε» Ρεσίφε η Εθνική!! (pics)

Με πίστη και αποφασιστικότητα να περάσει στην επόμενη φάση του Μουντιάλ η αποστολή της Εθνικής έφτασε στο Ρεσίφε, όπου την Κυριακή αντιμετωπίζει τη Κόστα Ρίκα για τους «16» της διοργάνωσης.

«Πάτησε» Ρεσίφε η Εθνική (pics)
Χωρίς να θέλει να τραβήξει την προσοχή και με ένα μεγάλο όνειρο στις αποσκευές της έφτασε το βράδυ η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας στο Ρεσίφε, όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Κόστα Ρίκα για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τους διεθνείς και τα υπόλοιπα μέλη της «γαλανόλευκης» περίμεναν περίπου δέκα φίλαθλοι στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή, η κατευθείαν μπήκε μέσα χωρίς να έχει επαφή με τον οποιαδήποτε στις πρώτες της στιγμές στην βραζιλιάνικη πόλη.

inner

Από την πλευρά τους, οι Έλληνες φίλαθλοι που βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο κατάφεραν με τον… γνωστό τους τρόπο να τραβήξουν την προσοχή των διερχόμενων αυτοκινήτων.

inner

Μάλιστα, ο πρόεδρος του «Γαλανόλευκου Φάρου», Νίκος Φλέκκας, έκανε δηλώσεις στα τοπικά Μέσα, τονίζοντας: «Έχουμε πολλές Ελπίδες, πόσω μάλλον μετά από τα όσα έκανε η ομάδα μας στο Euro 2004. Έχουμε μάθει να μην αμφιβάλλουμε ποτέ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Σίγουρα, η Κόστα Ρίκα είναι η καλύτερη ομάδα που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε για να καταφέρουμε να φτάσουμε στην προημιτελική φάση του Μουντιάλ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: