Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Ολοκληρώθηκαν τα summer camps του Ολυμπιακού!

Για ακόμη μια χρονιά παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν στο Ρέντη για να συμμετάσχουν στα γνωστά πλέον summer camps του Ολυμπιακού. Δείτε την σχετική ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Ολοκληρώθηκαν τα summer camps του Ολυμπιακού
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος τα summer camps που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και οι μικροί φίλοι των «ερυθρολεύκων» είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για το ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν για άλλη μία χρονιά τα summer camps του Θρύλου.

Παιδιά από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό, συγκεντρώθηκαν και φέτος στο Ρέντη και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να εξασκηθούν στα αγαπημένα τους αθλήματα.

Οι μικροί «μαθητές» συμμετείχαν είτε στο football camp που επικεντρωνόταν στο ποδόσφαιρο, είτε στο all sports camp που τους «μύησε» στα μυστικά του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του βόλεϊ, του ταε κβο ντο και της κολύμβησης, με τα camps να πραγματοποιούνται σε δύο περιόδους και να ολοκληρώνονται την Παρασκευή.

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, με τα παιδιά να μην περιορίζονται μόνο στην εκμάθηση των αθλημάτων, αλλά να παρακολουθούν επίσης μαθήματα ισπανικών, να ξεναγούνται στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και να παίρνουν πολύτιμα μαθήματα συμμετέχοντας στα σεμινάρια κυκλοφοριακής αγωγής που διοργάνωσε ο επίσημος χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Renault, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ.

Και η β’ περίοδος των summer camps ολοκληρώθηκε με τη διεξαγωγή του καθιερωμένου αγώνα ανάμεσα στους προπονητές και τους «μαθητές», με τους πρώτους να παίρνουν τη νίκη με 3-0. Σε αυτόν συμμετείχε και ο Γενικός Αρχηγός των Ακαδημιών του συλλόγου μας, Γρηγόρης Γεωργάτος, ο οποίος έγινε δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τα παιδιά, φωτογραφήθηκε μαζί τους και μοίρασε αυτόγραφα, καθώς και ο Ολυμπιονίκης μας στο ταε κβο ντο, Μιχάλης Μουρούτσος.

Μάλιστα, πριν την έναρξη του αγώνα, τα παιδιά που παρακολούθησαν τα μαθήματα ταε κβο ντο πραγματοποίησαν επίδειξη των όσων έμαθαν, ενώ ακολούθησε επίδειξη και από τον Μιχάλη Μουρούτσο και τον βοηθό του, Νίκο Κυρίτση.

Το «αντίο» των παιδιών είχε και… άρωμα Ισπανίας, καθώς αποδείχθηκαν πολύ καλοί μαθητές κι αφιέρωσαν στην καθηγήτριά τους το τραγούδι που έγραψε η ίδια στα ισπανικά, το οποίο αφορούσε – τι άλλο; - την ομάδα μας!

Κάθε συμμετέχων παρέλαβε στο τέλος το δίπλωμά του και την ατομική κάρτα αξιολόγησης.

Τα camps σημείωσαν μεγάλη επιτυχία κι αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι πολλά παιδιά εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχίσουν να ασχολούνται με το άθλημα που προτίμησαν κατά τη διάρκειά τους και μετά το τέλος της εβδομάδας!

Τώρα, οι διακοπές ξεκινούν, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το νέο… ραντεβού για τους μικρούς «μαθητές» θα δοθεί ξανά σε κάποιον αθλητικό χώρο χάρη στη μοναδική εμπειρία που είχαν τη δυνατότητα να βιώσουν μέσω των summer camps του Ολυμπιακού! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: