Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Γκάλης: «Η τελευταία ευκαιρία του Άρη»

Ως την τελευταία ευκαιρία για την αναγέννηση του Άρη χαρακτήρισε ο Νίκος Γκάλης την προσπάθεια που καταβάλλεται στην ομάδα αυτή την χρονική στιγμή και της οποίας θα αποτελέσει μέλος.

Γκάλης: «Η τελευταία ευκαιρία του Άρη»
Ως την τελευταία ευκαιρία για την αναγέννηση του Άρη χαρακτήρισε ο Νίκος Γκάλης την προσπάθεια που καταβάλλεται στην ομάδα αυτή την χρονική στιγμή και της οποίας θα αποτελέσει μέλος.

Ο μεγάλος άσος του παρελθόντος μίλησε στο Metrosport εξηγώντας και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να βοηθήσει κι εκείνος.

Η συνέντευξη του Νίκου Γκάλη στο “Metrosport”

-για την βραδιά στην οποία ο Άρης τον τίμησε:

«Εκείνη η βραδιά ήταν μαγική για όλους μας. Θα έλεγα ότι μας ταξίδεψε κάποια χρόνια πίσω, περάσαμε ωραία. Γελάσαμε, δακρύσαμε, κλάψαμε. Τα αισθήματά μου για τον Άρη είναι γνωστά. Απλά, κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο να τα εκφράζει. Προσωπικά, ποτέ δεν ήμουν των άκρων και των υπερβολών. Είναι αλήθεια όμως ότι εκείνη τη βραδιά την έχω πάντα στο μυαλό μου».

-για τους λόγους που αποφάσισε να βοηθήσει:

«Ξέρω πολύ καλά την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Άρης. Διαπίστωσα τη κρισιμότητά της, μέσα από τις συζητήσεις και με τους παράγοντες του Άρη. Αντιλήφθηκα ότι είναι η τελευταία ευκαιρία του συλλόγου για να κυνηγήσει τη δική του αναγέννηση. Όλοι όσοι αγαπάμε τον Άρη, πρέπει να είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε»

-για τη σημασία της βοήθειας του κόσμου σε αυτό…

«Ο κόσμος του Άρη ήταν η μεγάλη δύναμη της ομάδας από τη δική μου εποχή, όσο βέβαια και σε αυτές που ακολούθησαν. Πιστεύω στη δύναμή του, θεωρώ ότι είναι αυτός που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Από τη δική μου εποχή, όλοι μιλούσαν για την ομάδα, κυρίως όμως γι” αυτόν τον κόσμο που πήγαινε παντού και κυριαρχούσε στις ευρωπαϊκές πόλεις όπου παίζαμε. Με την απόλυτη στήριξη του κόσμου, να είστε σίγουροι ότι θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για να αποκτήσει η ομάδα πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρέπει όμως να είμαστε ρεαλιστές. Αυτή τη στιγμή, η ομάδα έχει ανάγκη και πρώτα απ” όλα πρέπει να εξυγιανθεί. Θεωρώ όμως ότι ο συνδυασμός της εξυγίανσης με την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας η οποία θα ανταποκρίνεται τα ιδανικά του συλλόγου, μπορεί να επιτευχθεί»

Δεν υπάρχουν σχόλια: