Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Άρεσαν ξανά οι Έφηβοι!!

Η Εθνική Εφήβων συνέτριψε 73-48 τη Βουλγαρία και στο δεύτερο φιλικό της εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Τουρκίας.

Άρεσαν ξανά οι Έφηβοι
Δεύτερο φιλικό με τη Βουλγαρία και δεύτερος «περίπατος» για την Εθνική Εφήβων, που επικράτησε 73-48 στη Νάουσα (ημίχρονο 35-18) στη Νάουσα, στο νέο της τεστ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 24/7-3/8 στην Τουρκία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μοίρασε το χρόνο στους παίκτες του και πρώτοι σκόρερ ήταν οι Τσαλμπούρης και Μήτογλου με 11 πόντους.

«Μας δόθηκε η ευκαιρία να ξεφύγουμε από την κούραση των διπλών προπονήσεων με αυτά τα δύο φιλικά. Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά έχουν μεγάλη διάθεση, όρεξη και ενθουσιασμό. Στο κομμάτι της τακτικής είδαμε κάποια πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε και με βάση αυτό το σκεπτικό θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας.

Η Εθνική Εφήβων θα παραμείνει μέχρι και την επόμενη Παρασκευή (4/7) στη Νάουσα, ενώ την προσεχή Τετάρτη (2/7) θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τη Δόξα Πεύκων.

Οι πόντοι της ελληνικής ομάδας: Δίπλαρος 4, Ζόρζος 3 (1), Κώττας 6, Μήτογλου 11, Μουράτος 4, Μπιλλής 3, Παπαγιάννης 5, Σκουλίδας 4, Σταμάτης 4, Τολιόπουλος 3 (1), Τσαλμπούρης 11 (1), Χαραλαμπόπουλος 8, Οικονομόπουλος 5 (1), Ντουζίδης, Κόνιαρης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: