Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Πάμε για τελικό Βραζιλία - Αργεντινή;

«Ντου από Παντού» για την φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ξεκινάει και πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με τα ζευγαρώματα.Έτσι όπως έχουν γκρουπαριστεί οκτώ ομάδες από εδώ κι άλλες οκτώ από την άλλη πλευρά δεν είναι κι απίθανο να δούμε τον τελικό των τελικών. Βραζιλία - Αργεντινή, δηλαδή.

Παντογνώστης
Ή μάλλον αυτό είναι και το πιο πιθανό βάσει φανέλας. Φυσικά, μπάλα είναι. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Κι όποιος το παίζει παντογνώστης, κοροϊδεύει τον κόσμο.

Την δυναμικότητα
Απλά μιλάμε για τις πιθανότητες. Από τη μια πλευρά, λοιπόν, το μεγάλο όνομα είναι η Βραζιλία. Μαζί, βέβαια, με Γερμανία και Γαλλία. Λέμε πάντα και σύμφωνα με την δυναμικότητά τους σ’ αυτό το μουντιάλ. Κανείς, άλλωστε, δεν μπορεί να ξεγράψει την Κολομβία ή την Ουρουγουάη και πάει λέγοντας.

Δεν γίνεται
Ακόμα, λοιπόν, κι αν προχωρήσουν οι π.χ. Βραζιλία και Γερμανία θα κοντραριστούν στον ημιτελικό. Άρα μόνο ο ένας από τους δυο θα περάσει. Κι έτσι πολλοί που λέγανε για τελικό Βραζιλίας - Γερμανίας δεν θα μπορέσουν να τον δούνε. Δεν γίνεται.

Με γερό πάγκο
Από την άλλη πλευρά, το βαρύ όνομα από τις οκτώ ομάδες εκ των οποίων η μια θα φτάσει τελικό είναι η Αργεντινή. Κι ακολουθεί σε δυναμικότητα η Ολλανδία. Οι άλλες ομάδες, δηλαδή Κόστα Ρίκα, Ελλάδα, Μεξικό, Ελβετία, Βέλγιο, ΗΠΑ, πόσο να προχωρήσουν; Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι μπορεί να αποτελέσει έκπληξη το Βέλγιο, που δείχνει να έχει πολύ γερό πάγκο.

Τα μάτια μας
Ως εκ τούτου δεν είναι δύσκολο να παρακολουθήσουμε τελικό Βραζιλίας – Αργεντινής. Άλλο ότι πολλά έχουν δει τα μάτια μας στο ποδόσφαιρο, άρα μπορεί να γίνει το οτιδήποτε μέχρι να βγει το ζευγάρι του τελικού.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: