Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Φορτσάρει για Μπόμπι Μπράουν η Γαλατά!!

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Γαλατασαράι βρίσκεται ο Μπόμπι Μπράουν, σύμφωνα με τους Τούρκους! Ενδιαφέρον και για τον Γκάνι Λαβάλ της Αρμάνι Μιλάνο!

Φορτσάρει για Μπόμπι Μπράουν η Γαλατά!
Διατεθειμένη να κάνει το «μπαμ» με τον Μπόμπι Μπράουν φέρεται να είναι η Γαλατασαράι, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο. Ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει για έναν γκαρντ που θα πλαισιώσει τον Κάρλος Αρόγιο, με τον 30χρονο Αμερικανό, ο οποίος για δύο χρόνια διέπρεψε με τη φανέλα της Σιένα -σε Ιταλία και Ευρωλίγκα- και είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, να είναι πολύ ψηλά στη λίστα! Την περσινή σεζόν, ο Μπράουν αγωνιζόταν στην Κίνα και στους Ντόνγκουαν Λέοπαρντς.

Εκτός της αναζήτησης ενός γκαρντ, ο Εργκίν Αταμάν κοιτάει και την αγορά των ψηλών. Η περίπτωση του Γιάννη Μπουρούση φαίνεται να απομακρύνεται για τη Γαλατά, ύστερα από την πρόταση ανανέωσης που κατέθεσε στον Έλληνα σέντερ η Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα να είναι αναγκασμένη να στραφεί σε άλλες λύσεις. Εκεί, ακούγεται έντονα το όνομα του Γκάνι Λαβάλ, ο οποίος κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα με την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ πραγματοποίησε και καλές εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: