Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Πιάνει δουλειά ο «Μίλο»

Η καθυστέρηση και το ενδεχόμενο «ναυάγιο» στις επαφές με τον Κάλβο αναγκάζουν την ΑΕΚ και συγκεκριμένα τον νέο της τεχνικό διευθυντή, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, να ψάξουν για άλλον αριστερό εξτρέμ.

Πιάνει δουλειά ο «Μίλο»
Τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ ψάχνει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα τη θέση που κατείχε μέχρι πρότινος ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» κινείται για αμυντικά χαφ, αριστερό εξτρέμ και επιθετικό, γνωρίζοντας ότι δεν έχει κλείσει ακόμα του Ραφίκ Τζεμπούρ.

Ωστόσο, η καθυστέρηση που υπάρχει στο θέμα του Κάρλο Κάλβο της Skoda Ξάνθης και το ενδεχόμενο «ναυάγιο» στις επαφές μαζί αναγκάζει τον 41χρονο παράγοντα να ψάξει πρώτα για τη συγκεκριμένη θέση. Μάλιστα, ήδη έχει ακουστεί το πρώτο όνομα και είναι εκείνο του Σπας Ντέλεφ.

Πρόκειται για τον 25χρονος Βούλγαρος, ο οποίος ανήκει στην Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, και έχει τη δυνατότητα να παίξει και στις δύο πλευρές. Δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση, αλλά στην πατρίδα του παίκτη αναφέρουν ότι μπορεί να υπάρξει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση. Ο Ντέλεφ, εκτός των άλλων, έχει και 7 παρουσίες με την εθνική Βουλγαρίας.

Περιμένει να μείνει ελεύθερος

Νέα επικοινωνία με τον Ραφίκ Τζεμπού είχαν στην ΑΕΚ, με τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό να υποστηρίζει πως σύντομα θα καταφέρει να μείνει ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Μόλις συμβεί αυτό οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και θα συζητήσουν όλες τις λεπτοεμέρες της συνεργασίας τους, αν και στο προσκήνιο παραμένει το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ που διαρρέει ότι έχει συμφωνήσει ήδη με τον «τρομοκράτη».

Όπως γράφει η SportDay, AEK και Τζεμπούρ είναι κοντά σε συμφωνία, με τον «Δικέφαλο» να είναι διατεθειμένος να δώσει ένα ποσό 300.000 ευρώ στον παίκτη. Στη λίστα των παικτών που εξετάζουν οι «κιτρινόμαυροι» υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις φορ, εφόσον δεν υπάρξει κάποια θετική κατάληξη στην παραπάνω υπόθεση.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: