Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Αναμονή για Αμπέντ!!

Την απάντηση της Νιούκαστλ περιμένει ο Παναθηναϊκός στην πρόταση για τον Μεχντί Αμπέντ, με τους «πράσινους» να τονίζουν ότι δεν ισχύει το αγγλικό δημοσίευμα.

Αναμονή για Αμπέντ
Σύμφωνα με τους Αγγλους, οι «ανθρακωρύχοι» συμφώνησαν στην πρόταση του «τριφυλλιού», αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Τουλάχιστον, στην παρούσα φάση. Το «τριφύλλι» περιμένει την απάντηση (σ.σ. η πρόταση δεν περιλαμβάνει οικονομικά ανταλλάγματα). Ο παίκτης είναι στην Αθήνα, αύριο θα περάσει από εργομετρικά και αιματολογικά και στη συνέχεια θα πάει στην Αγγλία για να συμμετάσχει στην «πρώτη» της Νιούκαστλ. Όλα δείχνουν ότι εξελίξεις στο θέμα θα έχουμε από την άλλη εβδομάδα.

Σε ό, τι αφορά, τώρα, τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, μετά και τις δηλώσεις του προπονητή της Ντινάμο Μόσχας, για «μικρή προσφορά από τον Παναθηναϊκό», πρέπει να θυμίσουμε ότι οι «πράσινοι» έχουν «παγώσει» το θέμα, μετά την μη απάντηση των Ρώσων. Ηδη, ο Νίκος Νταμπίζας εξετάζει εναλλακτικές επιλογές.

Στόπερ και χαφ

Στο πλαίσιο των συνεχών διαπραγματεύσεων, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός είναι εν αναμονή κάποιων απαντήσεων για τη θέση του κεντρικού αμυντικού και του χαφ. Η αλήθεια είναι ότι παρατηρείται μια μικρή καθυστέρηση, αλλά αυτό είναι κάτι απολύτως λογικό, καθώς τα οικονομικά είναι συγκεκριμένα.

Αυτό σημαίνει ότι το «τριφύλλι» δεν μπορεί να παίζει με τους δικούς του όρους γι αυτό και απαιτείται υπομονή. Πολύ δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις πριν από την ερχόμενη Τετάρτη.
Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» διαπραγματεύονται με τον Πανθρακικό για τον νεαρό Αγγελο Ζούλη, ο οποίος προορίζεται για την ομάδα Νέων, με άμεση προοπτική για ένταξη στην πρώτη ομάδα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: