Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Έδειξε Καραγκούνη και Σάμαρη! (WEB TV)

Στον τρόπο με τον οποίο θα διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των Κοσταρικανών δούλεψαν στην Εθνική την Παρασκευή. Τα… χαμόγελα για Καρνέζη και η δοκιμή του Σάντος με Καραγκούνη και Σάμαρη.

Έδειξε Καραγκούνη και Σάμαρη (WEB TV)
Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής την Παρασκευή, ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στην Κόστα Ρίκα για τους «16» του Μουντιάλ.

Ο Φερνάντο Σάντος είδε όλους του τους διαθέσιμους παίκτες να προπονούνται κανονικά για περίπου μία ώρα, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας στο Αρακαζού.


Ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος δεν υπολογίζεται λόγω θλάσης, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Τα ευχάριστα έρχονται από το μέτωπο του Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος δείχνει ολοένα και καλύτερα έπειτα από τον τραυματισμό του στη μέση. Ο τερματοφύλακας της Γρανάδα ανέβασε στροφές στο ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί με τον γυμναστή τερματοφυλάκων και άπαντες αισιοδοξούν πως θα είναι σε θέση να φορέσει τα γάντια του ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης.

Οι διεθνείς προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς, ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός έριξε το βάρος στην επιθετική λειτουργία. Ο Σάντος ξέρει πως το κλειδί για την ομάδα της Κόστα Ρίκα είναι η αμυντική λειτουργία στο 5-4-1 (με τρία στόπερ και δύο πλάγια μπακ) και ψάχνει τους τρόπους για να δημιουργήσουμε προβλήματα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, δεν θα διαφέρει με αυτή απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού. Με δεδομένη την παρουσία του Καρνέζη κάτω από τα γκολπόστ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός φαίνεται να καταλήγει στους ίδιους παίκτες. Άλλωστε στην τελευταία προπόνηση στο Αρακαζού ο Γιώργος Καραγκούνης, αλλά και ο Ανδρέας Σάμαρης ήταν με τους βασικούς. Πράγμα που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα συνθέσουν τριάδα στο κέντρο με τον Γιάννη Μανιάτη. Οι τρεις παίκτες της επίθεσης θα είναι αυτοί που έπαιξαν κόντρα στους Ιβοριανούς. Ο Σαμαράς θα βρίσκεται στην κορυφή, ο Χριστοδουλόπουλος αριστερά και ο Σαλπιγγίδης δεξιά.

Δείτε στη WEB TV πλάνα από την τελευταία προπόνηση της Εθνικής στο Αρακαζού.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: