Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

«Ομάδες του NBA θέλουν τον Τεόντοσιτς»

Ο Μίλος Τεόντοσιτς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του, στο «παιχνίδι» έχουν μπει και ομάδες από το ΝΒΑ.

«Ομάδες του NBA θέλουν τον Τεόντοσιτς»
Επιθυμία του Μίλος Τεόντοσιτς είναι να παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ, ωστόσο μέχρι στιγμής οι δύο πλευρές απέχουν αρκετά από το να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του. Ο Νίκος Λώτσος, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «itar-tass», αποκάλυψε πως ήδη κάποιες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν χτυπήσει την… πόρτα για τον Σέρβο γκαρντ, ενώ υπήρξαν και κάποια τηλεφωνήματα και από το NBA!

«Οι διαπραγματεύσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνεχίζονται και έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι να ολοκληρωθούν. Υπάρχουν κάποια σημεία που δεν είναι κοινά με την ομάδα. Αλλά, ο Μίλος θέλει να μείνει στη Μόσχα, όπως νομίζω και η ΤΣΣΚΑ θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της έναν δυνατό παίκτη. Αυτή τη στιγμή στην αγορά υπάρχουν λίγοι καλοί πόιντ γκαρντ και γι’ αυτό το ενδιαφέρον για τον Τεόντοσιτς είναι μεγάλο. Εκτός από τις ευρωπαϊκές, υπάρχουν και ομάδες από το NBA που τον θέλουν», δήλωσε στην ιστοσελίδα «itar-tass», ο μάνατζερ του Μίλος Τεόντοσιτς, Νίκος Λώτσος, ο οποίος εκτιμά πως στις αρχές της ερχόμενης αναμένεται να ολοκληρωθούν –είτε θετικά, είτε αρνητικά- οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: