Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Απέσυρε την πρόταση για Άρη ο Γαλανός!!

Μόνο το πλάνο του νυν προέδρου της ΠΑΕ, Παναγιώτη Στεφανίδη υπάρχει πλέον στον Άρη, καθώς απέσυρε την πρόταση του ο Γιώργος Γαλανός. Οπότε, η ομάδα αναμένεται να αγωνιστεί στη Football League.

Απέσυρε την πρόταση για Άρη ο Γαλανός
Απέσυρε την πρόταση που είχε κάνει για τον Άρη ο Γιώργος Γαλανός, που προέβλεπε την διάλυση της ΠΑΕ και τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League 2 τη σεζόν 2014-15. Η πολύ μικρή μερίδα των μελών της ΚΜΑ που πήρε μέρος στις εκλογές έδειξε την προτίμηση στο πλάνο του Παναγιώτη Στεφανίδη, που προβλέπει να αγωνιστούν οι «κίτρινοι» στη Football League, όπου υποβιβάστηκαν φέτος.

Ο Κ. Γαλανός εξέδωσε ανακοίνωση και έκανε γνωστό δεν ισχύει πλέον η πρόταση του. Εξέφρασε τη δυσαρέσκεια για τον τρόπο που έγινε η διαδικασία των εκλογών και πως δεν έγιναν τα όσα είχε προτείνει, όπως να είναι βασική προϋπόθεση η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και η ονομαστική ψηφοφορία.

Για τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί γενική συνέλευση για τους μετόχους της ΠΑΕ, που είχαν να αποφασίσουν αν θα ποιο πλάνο θα ακολουθηθεί ανάμεσα σε αυτό του Παναγιώτη Στεφανίδη και του Γιώργου Γαλανού. Ωστόσο, πλέον δεν υπάρχουν δύο επιλογές, αλλά μόνο μια λύση.

Η ανακοίνωση

«Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των αποτελεσμάτων της σημερινής ψηφοφορίας, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής.

Πρώτα απ όλα και όσον αφορά επί των διαδικασιών. Εκφράσαμε εξαρχής τους ενδοιασμούς μας για τον τρόπο που θα ληφθεί μια τόσο σοβαρή απόφαση.

Τοποθετηθήκαμε στη Γενική Συνέλευση της ΚΜΑ και η δική μας θέση ήταν ξεκάθαρη, θέτοντας βασική προϋπόθεση, την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου σ αυτή την ιστορική και κρίσιμη ψηφοφορία.

Η προσέλευση ήταν πολύ μικρή και το δείγμα ελάχιστο, γεγονός που θέτει ηθικό θέμα και υπό αμφισβήτηση τη διαδικασία.

Πριν τη ΓΣ και στην συνάντηση που είχαμε με τη ΚΜΑ, είχαμε θέσει θέμα ΜΟΝΟ ανοιχτής ονομαστικής ψηφοφορίας, προκειμένου να αναδείξουμε τη σοβαρότητα της συγκεκριμένης διαδικασίας και τον υπεύθυνο τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε να ληφθεί η απόφαση από τα Μέλη.

Ούτε αυτό έγινε…

Εμείς δεχόμαστε την ετυμηγορία γιατί ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ τον λαό του ΑΡΗ και ΜΟΝΟ αυτόν.

Κι ακριβώς επειδή σεβόμαστε τον λαό του ΑΡΗ και εν όψει της επικείμενης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων, αποσύρουμε τη δική μας πρόταση.

Καλούμε τον κόσμο να συσπειρωθεί και να στηρίξει τη προσπάθεια, αλλά παράλληλα απαιτούμε από όλους όσους θα διαχειριστούν τις τύχες του Συλλόγου, να υλοποιήσουν τον έναν και μοναδικό στόχο που μπορεί να έχει η ομάδα, αγωνιζόμενη στη Football League και δεν είναι άλλος, από την άνοδο στη Superleague και στη φυσική θέση που πρέπει να βρίσκεται ένας τόσο μεγάλος Σύλλογος, όπως είναι ο ΑΡΗΣ.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας εμπιστεύθηκαν και συστρατεύθηκαν μαζί μας (βλέποντας «μπροστά» και κοιτάζοντας κατάφατσα τη σκληρή πραγματικότητα), αλλά και τους χιλιάδες άλλους Αρειανούς που δεν συμμετείχαν στις διαδικασίες, αλλά είμαστε σίγουροι ότι πίστευαν και πιστεύουν ότι αυτός είναι ο ένας και μοναδικός δρόμος, που θα μπορούσε να οδηγήσει τον ΑΡΗ, στο δρόμο της εξυγίανσης, της αναδόμησης και της αναγέννησης.

Ελπίζουμε, να μην γίνει πραγματικότητα, αυτό που έχουμε προβλέψει, αλλά δυστυχώς, πιστεύουμε ότι ο ΑΡΗΣ μας, δεν έχει πιάσει ακόμη «πάτο»…

Ο Θεός βοηθός…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: