Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Κλείνει Σλότερ, αισιοδοξεί για Καλάθη!!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Έι Τζέι Σλότερ, ενώ υπάρχει αισιοδοξία για την απόκτηση του Νικ Καλάθη. Αλλαγή πλάνων για ψηλό.

Κλείνει Σλότερ, αισιοδοξεί για Καλάθη
Μια ανάσα από την απόκτηση του Έι Τζέι Σλότερ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί η απόκτησή του. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με τους «πράσινους» (για 350.000 δολάρια) και αποχωρεί από τη Σαλόν εκμεταλλευόμενος έναν όρο στο συμβόλαιό του. Μάλιστα χθες αποχαιρέτησε τη γαλλική ομάδα, ενώ ο πρόεδρος και ο προπονητής της φάνηκε να συμβιβάζονται με την αποχώρησή του.

Από εκεί και πέρα, μπορεί χθες βράδυ να έληξε η διορία που είχε ο Νικ Καλάθης να απαντήσει στην πρόταση που του έγινε κι ακόμη να μην έχει υπογράψει, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόθεση είναι σε πολύ καλό δρόμο. Ο 25χρονος γκαρντ ζήτησε λίγο χρόνο παραπάνω και φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολύ κοντά στην απόκτησή του. Σε κάθε περίπτωση, το θέμα θα ξεκαθαρίσει άμεσα, αφού μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει ο Καλάθης να ενημερώσει τους Γκρίζλις ότι δεν θέλει να ενεργοποιηθεί ο δεύτερος χρόνος του συμβολαίου του που θα του αποφέρει λιγότερα από 800.000 δολάρια, τη στιγμή που οι «πράσινοι» του προσφέρουν 7,5 εκατ. για τρία χρόνια.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του σέντερ, ο Οθέλο Χάντερ παρότι εξετάστηκε δεν απασχολεί πλέον και πιθανότατα καταλήγει στον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» εξετάζουν διάφορες λύσεις ψηλών, κυρίως από την ευρωπαϊκή αγορά, όπως είναι ο Μάρκους Σλότερ της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Τρέβορ Εμπάκουε της Ρόμα, αν και ο δεύτερος έχει προτεραιότητα το ΝΒΑ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: