Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Το… άγχος και η εκδίκηση!!

Ο αγώνας που ανοίγει την αυλαία για τη φάση των «16» του Μουντιάλ είναι από αυτούς που κρύβουν… εκπλήξεις. Η πίεση και το άγχος της Βραζιλίας ίσως ευνοήσει τους Χιλιανούς που ψάχνουν ένα ακόμη «μπαμ».

Το… άγχος και η εκδίκηση
Σε ένα ακόμη αγώνα η Βραζιλία θα συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω της, κάτι που έχει αποδείξει πως δύσκολα διαχειρίζεται.

Το άγχος του γηπεδούχου, που είναι και το μεγάλο φαβορί, καθώς και η πίεση που ασκούν οι δεκάδες χιλιάδες οπαδοί της «σελεσάο» στους μέχρι τώρα αγώνες της ομάδας έναν και μόνο μπορούν να ωφελήσουν.

Την ομάδα-έκπληξη της διοργάνωσης, Χιλή, η οποία έκανε το πρώτο «μπαμ» και έδιωξε γρήγορα-γρήγορα τους τροπαιούχους Ισπανούς. Σήμερα στις 19:00 θα ψάξει και το δεύτερο «μπαμ», αν και μέχρι στιγμής οι εκπλήξεις δεν μας έχουν λείψει…

Η ομάδα των Αρτούρο Βιντάλ και Αλέξις Σάντσες έχουν ένα ακόμη κίνητρο για την αποψινή αναμέτρηση. Στα προηγούμενα δύο Παγκόσμια Κύπελλα η Βραζιλία ήταν η ομάδα που στη φάση των «16» - καλή ώρα… - είχε αποκλείσει τους «ρόχας». Πάντως, η «σελεσάο» έχει σαφώς το πάνω χέρι στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις τους, καθώς σε 68 αγώνες έχει μείνει αήττητη σε 61 ματς, τα 48 ήταν νικηφόρα, ενώ επτά φορές οι Χιλιανοί αναδείχθηκαν νικητές.

Διαιτητής της αναμέτρησης στο Εστάντιο Μινεϊράο, του Μπέλο Οριζόντε, θα είναι ο Άγγλος Χάουαρντ Γουέμπ.

Πιθανές συνθέσεις:

Βραζιλία (Φελίπε Σκολάρι): Σέζαρ, Άλβες, Σίλβα, Λουίζ, Μαρσέλο, Γκουστάβο, Φερναντίνιο, Όσκαρ, Χουλκ, Νεϊμάρ, Φρεντ

Χιλή(Χόρχε Σαμπάολι): Μπράβο, Ίσλα, Σίλωα, Τζαρά, Μεντέλ, Μένα, Αραγκουίς, Ντίας, Βιντάλ, Σάντσες, Βάργκας Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: