Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Το' χουν παρακάνει με τον μικρό Jay!!

Υπάρχουν και όρια. Θα μου πεις ποιος είναι αυτός που βάζει τα όρια. Το μέχρι εδώ. Το φθάνει, το όχι άλλο. Ο Αποδυτηριάκιας γράφει για το θέμα των ημερών με διαφορετική ματιά...
Ο νόμος δεν μπορεί να καλύψει ενέργειες και συμπεριφορές που δεν είναι εγκληματικές. Η ανοησία, η σαχλαμάρα, ο δήθεν ανθρωπισμός, η υποκρισία, όλα αυτά χωρίς μέτρο δεν απασχολούν τη δικαιοσύνη.

Υπόθεση του 10χρονου Βορειοιρλανδού Jay που πάσχει από το σύνδρομο Down. Μια υπόθεση προσωπική. Οικογενειακή. Ένας Γολγοθάς για την μάνα και τον πατέρα του μικρού Jay. Να, όμως, που η σχέση, η γνωριμία του Γιώργου Σαμαρά με τον Jay έγινε δημόσιο θεάμα. Διεθνές show.
Πολύ σωστά ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Τι να σας πω; Αυτό είναι κάτι δικό μου και του Jay.
Όχι, κύριε Σαμαρά. Έχουμε συγκινηθεί, έχουμε ευαισθησίες. Θέλουμε να ξέρουμε τα πάντα για τον μικρό Jay. Έτσι αντιδρά ο κόσμος. Χιλιάδες κόσμος. Και από κοντά η ΕΠΟ που προσκάλεσε τον Jay και τους γονείς του στη Βραζιλία. Ευτυχώς που αρνήθηκαν οι άνθρωποι. Θα είχαν ξεπεράσει τα όρια.

ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΙΚΟΙ και αντικατσουρανικοί μια ιστορία απόλυτης γραφικότητας, γράφει ο apodytiriakias.gr

Να παίξει ο Κατσουράνης κόντρα στην Κόστα Ρίκα. Γιατί να παίξει; Επειδή τον θέλουμε μέσα στην ομάδα. Εμείς δεν τον θέλουμε, να μην παίξει. Τι λέει ο Κατσουράνης για όλα αυτά;
Θα σου πω τι τρέχει και πως πρέπει να το αντιμετωπίσει ο Κατσουράνης. Κάποτε μαδούσαν την μαργαρίτα. Παίζανε την κολοκυθιά. Σήμερα την παιζουν αλλοιώς. Αυτά είναι ανθρώπινα πράματα. Να την παίζεις.
Έτσι που λες με τον Κατσουράνη. Μέχρι στηθήκανε “ομάδες” εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής. Εμείς είμαστε με τον Κατσουράνη. Οι άλλοι στην κόντρα. Ποιος Κατσουράνης;
Δεν υπάρχει κανένας Κατσουράνης. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Η κόντρα υπάρχει. Βρήκαμε θέμα για να κοντραριστούμε. Χαίρετε.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: