Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Και επίσημα Σο!!

_75871139_lukeshaw_ap
Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανήκει και επίσημα ο Λουκ Σο, καθώς σήμερα (27/06) οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του νεαρού μπακ για τέσσερα χρόνια.
Μετά τον Άντερ Ερέρα, η Γιουνάιτεντ απέκτησε και τον Λουκ Σο από την Σαουθάμπτον έναντι 27 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, η Σαουθάμπτον έλαβε ποσό ρεκόρ στην ιστορία της για την παραχώρηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.
«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που ανήκω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της Σαουθάμπτον, καθώς ήμουν εκεί από την ηλικία των 8 ετών και έκαναν πάρα πολλά για εμένα. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και θεωρώ ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η καλύτερη επιλογή για να το κάνω αυτό.
Ανυπομονώ να ξεκινήσει αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας μου και να μάθω πολλά από τους συμπαίκτες μου που είναι παγκόσμιας κλάσης» ανέφερε ο Σο αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση. 

Ενώ από τη μεριά του ο Ράιαν Γκιγκς δήλωσε: 
«Ο Λουκ είναι απίστευτα ταλαντούχος μπακ και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Έχει αναπτύξει τις ικανότητές του και έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο όλα αυτά τα χρόνια στη Σαουθάμπτον και έχει όλα τα φόντα για να γίνει κορυφαίος. Πιστεύω πως ήρθε στην κατάλληλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του». 
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: