Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Προχωράει για στόπερ!!

Την μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού θέλει να κλείσει άμεσα ο Νίκος Νταμπίζας, ώστε ο παίκτης να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό πριν από την έναρξη της προετοιμασίας. Τι γίνεται με «Σίφο» και Αμπέντ.

Προχωράει για στόπερ
Τις διαπραγματεύσεις με τον κεντρικό αμυντικό, που προσπαθεί να κλείσει ο Παναθηναϊκός και θα αποτελέσει την μεταγραφή εν όψει της νέας σεζόν, συνέχισε και χθες ο Νίκος Νταμπίζας.

Πρόθεση του τεχνικού διευθυντή της «πράσινης» ΠΑΕ είναι ο νέος στόπερ να ενσωματωθεί στην ομάδα πριν πάει στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η διαφορά στο οικονομικό με τον συγκεκριμένο παίκτη φαίνεται πως δεν είναι μεγάλη, αλλά το «τριφύλλι» δεν μπορεί να κάνει υπερβάσεις και προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με τους δικούς του όρους. Για τον στόπερ υπάρχουν δύο λύσεις και ο Νταμπίζας εκτιμά ότι τουλάχιστον ο ένας μπορεί να έχει συμφωνήσει σύντομα.

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και μετά την αρνητική απάντηση της Σπαρτάκ Μόσχας ο Παναθηναϊκός κινείται όσο πιο γρήγορα γίνεται για τον αντικαταστάτη του.

Σημάδια παραμονής για Αμπέντ

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες ο Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος έφτασε μαζί με τον αδερφό του, Βαλίντ, και από σήμερα θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Χθες οι Άγγλοι έγραψαν ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση που ξεπερνάει τις 350.0000 ευρώ στη Νιούκαλστ, αλλά η αλήθεια είναι ότι το «τριφύλλι» δεν προσφέρει χρήματα στην πρόταση που έχει καταθέσει στον βρετανικό σύλλογο.

Πλέον οι «πράσινοι» περιμένουν την απάντηση από τις «καρακάξες», εκφράζοντας συγκρατημένη αισιοδοξία για τν έκβαση της υπόθεσης του 22χρονου χαφ. Οριστικές εξελίξεις -πιθανότατα θετικές για τον Παναθηναϊκό- αναμένονται πάντως σε μία εβδομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: