Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Κατσουράνης: «50-50 η πρόκριση»

Ό,τι περνάει από το χέρι τους θα κάνουν οι διεθνείς κόντρα στην Κόστα Ρίκα, όπως τόνισε ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος δίνει μοιρασμένες πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Κατσουράνης: «50-50 η πρόκριση»
Για τη μεγάλη μάχη της Εθνικής απέναντι στην Κόστα Ρίκα μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΕΠΟ ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο διεθνής μέσος δεν αποδέχεται πως η Ελλάδα είναι το φαβορί και ξεκαθάρισε πως οι πιθανότητες πρόκρισης στα προημιτελικά είναι 50-50. Πρόσθεσε ωστόσο, πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να περάσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στον επόμενο γύρο.

Διαβάστε όσα είπε:

«Είναι ένα παιχνίδι νοκ-άουτ. Είναι δύσκολο και θέλει τύχη. Δεν θα έλεγα ότι είμαστε φαβορί, αλλά ούτε και αουτσάιντερ. Το παιχνίδι είναι 50-50... Και οι δύο ομάδες, θεωρώ, πως έχουν τις ίδιες πιθανότητες να περάσουν.

Παίζουμε με μία καλή ομάδα. Με μία πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Σε ένα δύσκολο γκρουπ βγήκε πρώτη. Τακτικά είναι πολύ καλή. Έχουμε δύσκολο και θα έχουμε δύσκολο βράδυ, αλλά θα κάνουμε πάντα...

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχουν οι Έλληνες διεθνείς; «Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο που έχουμε, να περάσουμε στους «8». Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι και πιάσουμε απόδοση ανάλογη με αυτή του ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού... Βέβαια, άλλη ομάδα η Κόστα Ρίκα, άλλη η Ακτή Ελεφαντοστού. Στο ποδόσφαιρο κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του δυσκολίες. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε την πρόκριση».


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: