Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Το πρώτο... γκολ του Μπέργκ!!

O Tάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του για τον 100% επαγγελματία Μάρκους Μπεργκ και τονίζει πως κανείς δεν φτάνει τυχαία στην κορυφή!
Τελικά στην ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και αυτοί, που αξίζουν έστω και μέσα από δυσκολίες πάνε μπροστά. Ο Μάρκους Μπέργκ κέρδισε από την πρώτη στιγμή την αγάπη του κόσμου του Παναθηναϊκού και για την αγωνιστική του παρουσία , αλλά και για την ομαδικότητα και τον επαγγελματισμό που έδειξε. Αλλοι ξένοι με την ποιότητα και την αξία του Μπέργκ έρχονται στην Ελλάδα με ύφος χιλίων καρδιναλίων, έχουν την αίσθηση ότι μας κάνουν χάρη, που παίζουν στην Ελλάδα και κυρίως προβάλουν το εγώ πάνω από την ομάδα. Ολα αυτά στο αντίθετο ισχύουν για τον Μπέργκ.
Φίρμα είναι, αλλά δεν το δείχνει. Παικταράς είναι, αλλά δεν το εκμεταλλεύεται σε βάρος των συμπαικτών του και της ομάδας. Τεράστια προσωπικότητα είναι, αλλά στα αποδυτήρια είναι προσιτός με όλους και έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων των συμπαικτών του. Το γκολ σαν επιθετικός, που είναι το έχει ανάγκη , αλλά δεν το εκβιάζει. Προκειμένου να το σιγουρέψει προς όφελος της ομάδας θα δώσει την μπάλα σε συμπαίκτη του. Πόσες φορές το είδαμε αυτό την περασμένη περίοδο; Πάρα πολλές . Για αυτό και εμένα δεν μου έκανε εντύπωση, αυτό που έκανε ο Σουηδός φορ στην πρώτη της ομάδας.
Ο Αναστασίου είχε δώσει άδεια τρεις ημέρες παραπάνω στον Μπέργκ, λόγω του ότι μετά το τέλος των play off είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική Σουηδίας. Παρόλα αυτά σήμερα  ο Μπέργκ πήγε στον προπονητή του και του είπε , ότι δεν χρειάζεται την άδεια και εντάσσεται άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας. Για τον Μπέργκ αυτό είναι το αυτονόητο και δείχνει, ότι είναι πάνω απ'όλα επαγγελματίας.
Επειδή, όμως, στο παρελθόν έχουμε δει παίκτες της αξίας του Μπέργκ να παρατείνουν από την... σημαία την άδειά τους χωρίς λόγο, αλλά για να κάνουν λίγα μπάνια παραπάνω, για αυτό και το αναφέρω ως γεγονός. Κάθε μέρα που περνάει ο Μάρκους Μπεργκ δείχνει με την παρουσία του και την συμπεριφορά ότι είναι ευλογία για τον Παναθηναϊκό, που τον έχει στο ρόστερ του. Και με την κίνησή του αυτή έβαλε το... πρώτο γκολ για φέτος πριν καν μπει στο γήπεδο!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: