Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Μια σημαντική εικόνα από τον Παναθηναϊκό του μέλλοντος!!

Ο Παναθηναϊκός πλέον διαθέτει πληθώρα νέων Ελλήνων παικτών και ο Μαρίνος Πρίντεζης γράφει το «τριφύλλι» του μέλλοντος...

Μια σημαντική εικόνα από τον Παναθηναϊκό του μέλλοντος!
Ο Λούντζης κατεβάζει την μπάλα και οργανώνει υποδειγματικά το παιχνίδι, πασάρει στον Παππά ο οποίος δέχεται το σκριν του Παπαγιάννη ή του Διαμαντάκου (διαλέγετε και παίρνετε), περνάει πολύ ωραία προς τα μέσα και δίνει έξω στον Χαραλαμπόπουλο ή αν προτιμάτε στον Γιάνκοβιτς και ένας εξ” αυτών σκοράρουν έξω από την γραμμή των 6,75.
Μια συνεργασία που κερδίζει το χειροκρότημα του Δημήτρη Διαμαντίδη ο οποίος παρακολουθεί το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ως θεατής πλέον, αναπολώντας τις δικές του παλιές καλές στιγμές.
Αλήθεια πώς σας φαίνεται στο μυαλό η συγκεκριμένη εικόνα; Προσωπικά είναι ασυνήθιστη, αλλά συνάμα είναι και πολλή ωραία. Αλλωστε δεν είναι απίθανο να γίνει και πραγματικότητα. Μια συνεργασία γεμάτη φρεσκάδα, ταχύτητα, φιλοδοξία και αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας. Δεν χρησιμοποίησα ονόματα όπως αυτά των Καλάθη ή Μποχωρίδη διότι ακόμα δεν έχουν ντυθεί στα πράσινα. Αρα επέλεξα παίκτες που ανήκουν στο «πράσινο» ρόστερ.
Θα μου πείτε, μέχρι τότε ζήσε Μάη να φας τριφύλλι. Θα σας απαντήσω με μία ρητορική ερώτηση. Πόσες φορές δεν έχετε αναρωτηθεί στο μέλλον τι ομάδα θα έχουμε; Οταν κλείσει την καριέρα του π.χ. ο Διαμαντίδης ποια θα είναι η συνέχεια; Ποιοι θα βρεθούν να αντικαταστήσουν τους υπάρχοντες παίκτες; Γιατί ο Ολυμπιακός έχει πάρει φερέλπιδες Ελληνες παίκτες και όχι εμείς; Ιδού λοιπόν οι απαντήσεις οι οποίες ξεκίνησαν να δίνονται όταν ο Παναθηναϊκός πήρε «πακέτο» τους Χαραλαμπόπουλο-Διαμαντάκο. Αλλά χρειάζεται υπομονή και επιμονή για να «χτιστεί» το μέλλον του Παναθηναϊκού. Μπορεί να χαθούν τίτλοι, αλλά η επένδυση του παιδομαζώματος είναι πιο σημαντική έτσι ώστε να υπάρχει και η ασφάλεια της επόμενης ημέρας που θα συνδυαστεί με την συνέχεια της «πράσινης» δυναστείας.
Φυσικά και οι μεταγραφικές κινήσεις των λεγόμενων… πενταδάτων δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα για τον Παναθηναϊκό, αλλά λίαν συντόμως θα γίνουν πραγματικότητα με τους Καλάθη και Εϊ Τζέι Σλότερ να είναι με το στυλό στο χέρι και έπεται συνέχεια και με τον ψηλό.

Πηγή:www.superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: