Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

«Να δώσουμε στους Έλληνες μία ακόμη μεγάλη χαρά»!

Αποφασισμένοι να φτάσουν σε ακόμη μία τεράστια επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι οι διεθνείς μας εν όψει του αποψινού αγώνα με την Κόστα Ρίκα, όπως δήλωσε ο Φάνης Γκέκας.

«Να δώσουμε στους Έλληνες μία ακόμη μεγάλη χαρά»!
Ο επιθετικός της «γαλανόλευκης», Φάνης Γκέκας, μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο έδωσε το σύνθημα της νίκης για τον μεγάλο αποψινό αγώνα με την Κόστα Ρίκα. Οι «τίκος» αποτελούν (και εκείνοι) τη μεγάλη έκπληξη στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, έχοντας αποκλείσει την Αγγλία και την Ιταλία.

Ο «φονέας των γιγάντων» δεν φοβίζει τον Λαρισαίο επιθετικό, καθώς όπως λέει «είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε στους Έλληνες μία ακόμη μεγάλη χαρά»! Άλλωστε, αν κάποιος πρέπει να θεωρείται κακός δαίμονας για τους «μεγάλους» δεν είναι άλλος από την ομάδα που έκανε το «μπαμ» το 2004.

Η μεγάλη ώρα έφτασε λοιπόν και ο 34χρονος φορ αναγνωρίζει πως δεν θα είναι ένα εύκολο βράδυ το αποψινό: «Συγκεντρωμένοι όπως το προηγούμενο παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού θα πάμε όλοι μαζί για μία ακόμη μεγάλη νίκη-πρόκριση. Αναγνωρίζουμε ότι το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο» και συνέχισε «η Κόστα Ρίκα είναι μία πολύ καλή ομάδα. Όμως πάμε όλοι μαζί συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό να παίξουμε όπως ξέρουμε και να νικήσουμε».

Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν και πολύ καλά για την εθνική μας ομάδα όμως για τον Φάνη Γκέκα η τύχη ήταν αυτή που δεν τους έδωσε το θετικό αποτέλεσμα και με την Κολομβία: «Στο πρώτο παιχνίδι δεν ευοδώθηκαν όπως περιμέναμε τα πλάνα μας κάτι που έγινε και απέναντι στην Ιαπωνία, όπου αν δεν μέναμε με παίκτη λιγότερο, πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Αντιθέτως στο τρίτο και τελευταίο ματς του ομίλου και της πρώτης φάσης τα πάντα δούλεψαν όπως έπρεπε και τα είχαμε σχεδιάσει. Η ομάδα έδειξε τα μεγάλα πλεονεκτήματα. Πάθος, δύναμη, άριστη αμυντική λειτουργία και δίψα για διάκριση. Εναντίον της Ακτής όλα λειτούργησαν όπως ακριβώς έπρεπε.. Φυσικά δεν πρέπει να αγνοούμε ότι η Ακτή είναι μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: