Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Οι… Μουντιαλικοί και οι άλλοι!!

Δεν επιβεβαιώνει ο ΠΑΟΚ το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Ραφίκ Χαλίς, αλλά τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Αλγερινού στόπερ. Τι γίνεται με τους Μπόρχες, Ινσαουράλδε και Στοχ.

Οι… Μουντιαλικοί και οι άλλοι

Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις στην υπόθεση του Αλγερινού κεντρικού αμυντικού - που μένει ελεύθερος από την Ακαντέμικα - μπορεί να καθυστερήσουν, λόγω της συμμετοχής του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Οι Θεσσαλονικείς, όμως, έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εκείνη του Κέλσο Μπόρχες που ανήκει στην ΑΪΚ Στοκχόλμης και σήμερα θα τεθεί αντιμέτωπος με την Εθνική Ελλάδας, στο πλαίσιο της φάσης των «16» της διοργάνωσης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε αρχίσει ήδη τις επαφές με τη σουηδική ομάδα, αλλά ενημερώθηκε πως ενδιαφέρον για τον Κοσταρικανό μεσοεπιθετικό ότι ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Μία από αυτές, μάλιστα, είναι η Λίβερπουλ, η οποία έκανε διερευνητική κρούση για να μάθει τα νούμερα που απαιτούνται για να γίνει η μεταγραφή.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη εξέλιξη «ανέβασε» την αγοραστική αξία του διεθνούς άσου, αφού ο ΠΑΟΚ είχε ξεκινήσει να μιλάει από τις 500-600 χιλιάδες ευρώ.

Παρά τις όποιες δυσκολίες, οι Θεσσαλονικείς μοιάζουν αποφασισμένοι να περιμένουν και αν δεν υπάρξει πρόταση από άλλον σύλλογο, τότε θα χτυπήσουν εκ νέου την πόρτα της ΑΪΚ για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες του συλλόγου καταβάλουν προσπάθειες για να παραμείνουν στην ομάδα ο Χουάν Ινσαουράλδε και ο Μίροσλαβ Στοχ. Για την υπόθεση του Αργεντινού στόπερ, ο οποίος ανήκει στην Σπαρτάκ Μόσχας, απαιτείται μεγάλη υπομονή.

Για τον Σλοβάκο τώρα η Φενερμπαχτσέ φέρεται να αλλάζει… διάθεση και να μελετάει προσεκτικά πλέον τις προσφορές που κάνουν οι «ασπρόμαυροι» για τον παίκτη, ο οποίος πρόσφατα είχε πει – μέσω instagram – στον Γιώργο Τζαβέλλα «πως μάλλον έρχομαι ξανά»! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: