Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Επέλεξαν ελευθερία Ουέιντ, Μπος και Χάσλεμ!

Το δρόμο του Λεμπρόν Τζέιμς επέλεξαν οι Ντουέιν Ουέιντ και Ουντόνις Χάσλεμ.

Επέλεξαν ελευθερία Ουέιντ, Μπος και Χάσλεμ
Μετά την απόφαση του Λεμπρόν Τζέιμς να μείνει ελεύθερος, τον ίδιο δρόμο επέλεξαν οι Ντουέιν Ουέιντ, Κρις Μπος και Ουντόνις Χάσλεμ.

Ο «flash» επέλεξε να μην κάνει χρήση των δύο τελευταίων χρόνων του συμβολαίου του, που θα του απέφεραν περίπου 41 εκατ. δολάρια. Πάντως δεν είναι απίθανο να υπογράψει ξανά με το Μαϊάμι, όπως και ο «βασιλιάς», που πάντως έχει πολύ μεγαλύτερη… ζήτηση στην αγορά.

Σημειώνεται πως προ ημερών συναντήθηκαν Λεμπρόν, Ουέιντ και Μπος (ο οποίος επίσης θα μείνει ελεύθερος) και συζήτησαν για το μέλλον τους και αυτό της ομάδας. Μένει να φανεί αν επέλεξαν ο καθένας το δρόμο του ή θα υπογράψουν ξανά με το Μαϊάμι δίνοντας στην ομάδα την ευκαιρια να αποκτήσει κάποιον «δυνατό» free agent.

Αντίθετα, όλα δείχνουν πως ο Ουντόνις Χάσλεμ θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν. Ο βετεράνος σέντερ αποφάσισε να μην κάνει χρήση της οψιόν που θα του χάριζε 4,6 εκατ. δολάρια για την επόμενη σεζόν.

Ο 34χρονος άσος παίζει στο Μαϊάμι τα τελευταία έντεκα χρόνια κι έχει πανηγυρίσει τρία πρωταθλήματα, ωστόσο φέτος ο χρόνος συμμετοχής του μειώθηκε (14 λεπτά ανά αγώνα) έχοντας 3,8 πόντους και 3,8 ριμπάουντ ανά αγώνα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: