Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Πολλοί «μνηστήρες» για Τζεντίλε!!

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε έχει γίνει «μήλον της έριδος» ανάμεσα σε Αρμάνι Μιλάνο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και Χιούστον Ρόκετς, όπως αποκαλύπτουν οι Ιταλοί!

Πολλοί «μνηστήρες» για Τζεντίλε!
Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ίσως το καλύτερο, αλλά παράλληλα και το πιο κρίσιμο για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, αναφορικά με το μέλλον του! Αφενός, ο 24χρονος σμολ φόργουορντ πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του με την Αρμάνι Μιλάνο, όπου αναδείχθηκε και MVP των τελικών και αφετέρου έχει τρεις σοβαρές προτάσεις!

Αρχικά, ο Τζεντίλε έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Αρμάνι, με τον πρόεδρο της ομάδας του Μιλάνου να είναι αισιόδοξος πως ο νεαρός διεθνής θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές κοντά στα 800.00 ευρώ. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η «Corriere dello Sport», οι Ρόκετς, οι οποίοι έχουν τα δικαιώματά του, του έχουν προσφέρει εγγυημένο διετές συμβόλαιο, ενώ παράλληλα ο προπονητής των Τεξανών, Κέβιν ΜακΧέιλ, του έχει υποσχεθεί ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής.

Όμως, υπάρχει και η τρίτη επιλογή για τον Τζεντίλε και έρχεται από τη Ρωσία και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, που θα έχει φέτος ένα μπάτζετ κοντά στα 40 εκατ. ευρώ, ενδιαφέρεται για τον Ιταλό σμολ φόργουορντ και μάλιστα είναι διατεθειμένη να κάτσει στο τραπέζι τον διαπραγματεύσεων με την Αρμάνι Μιλάνο… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: