Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Μπολάνιος: «Συγκέντρωση είναι το κλειδί»

Η συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Εθνική ομάδα, είναι το απαιτούμενο για τους παίκτες της Κόστα Ρίκα, σύμφωνα με τον Κρίστιαν Μπολάνιος.

Μπολάνιος: «Συγκέντρωση είναι το κλειδί»
Κάθε άλλο παρά έκπληξη αποτελεί για τον Κρίστιαν Μπολάνιος η μέχρι τώρα πορεία της Κόστα Ρίκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο παίκτης της Κοπεγχάγης εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την πρόκριση στους «16», ενώ τόνισε πως το κλειδί ενόψει της αναμέτρησης με την Εθνική ομάδα, στο Ρεσίφε, θα είναι η συγκέντρωση.

«Η πορεία που έχουμε στο Μουντιάλ αποτελεί έκπληξη για τους ανθρώπους που δεν ήξεραν πολλά για την Κόστα Ρίκα. Δεν μπορώ να πω πως κάναμε την έκπληξη, αλλά ό,τι έχει γίνει, είναι πραγματικό. Ζούμε τι στιγμή και ευτυχώς δεν έχει τελειώσει ακόμα», δήλωσε αρχικά ο Κρίστιαν Μπολάνιος για να προσθέσει:

«Είμαστε πιο πεινασμένοι τώρα. Παλιότερα, η χώρα δεν είχε πολλούς παίκτες να παίζουν στο εξωτερικό και γι’ αυτό θέλουμε να αποτελέσουμε το παράδειγμα για εκείνους που θα έρθουν μετά».

Τέλος, ο παίκτης της Κοπεγχάγης μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στην Εθνική ομάδα: «Θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο, καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς. Αυτό είναι το κλειδί. Να μη χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο. Αυτό κάνω εγώ, αλλά και οι συμπαίκτες μου».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: