Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Γκαρσία: «Νιώθω υπέροχα στον νέο μου ρόλο»

Χαρούμενος με τον νέο ρόλο που έχει στον ΠΑΟΚ είναι ο Πάμπλο Γκαρσία, όπως ανέφερε, ευχαριστώντας παράλληλα τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» για την ευκαιρία που του έδωσαν.

Γκαρσία: «Νιώθω υπέροχα στον νέο μου ρόλο»
Υπέροχα και μοναδικά νιώθει ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, όχι ως ποδοσφαιριστής, αλλά αναλαμβάνοντας χρέη άμεσου συνεργάτη του Άγγελου Αναστασιάδη. Ο Ουρουγουανός ευχαρίστησε τον έμπειρο τεχνικό, όπως και τη διοίκηση του συλλόγου για την ευκαιρία που του έδωσαν σε συνέντευξη του στα «Σπορ του Βορρά». Επιπλέον, μίλησε και για το παιχνίδι της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα για το Μουντιάλ.

«Νιώθω πραγματικά υπέροχα και μοναδικά στο νέο μου ρόλο. Είναι κάτι το ξεχωριστό και θέλω να ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δόθηκε, αλλά και για την εμπιστοσύνη, τόσο τον Άγγελο Αναστασιάδη, όσο και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Έχω νέα πράγματα μπροστά μου και δεν μπορώ ακόμα να πω λεπτομέρειες, γιατί κι εγώ μαθαίνω», δήλωσε ο Γκαρσία.

«Μπορεί η Κόστα Ρίκα να διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα και να το έδειξε αυτό στα ματς των ομίλων, αλλά αυτή η ομάδα, είναι μία "χαλαρή" ομάδα. Αντίθετα, η Ελλάδα είναι μία "σφιχτή" και σοβαρή ομάδα, ένα συγκρότημα που το διακρίνει η μαχητικότητα και διαθέτει ξεχωριστό χαρακτήρα. Έχει πετυχημένη συνταγή, ξέρει να αμύνεται και να πουλάει ακριβά το τομάρι της. Όπως ακριβώς δηλαδή και η Ουρουγουάη», σχολίασε για το παιχνίδι Κόστα Ρίκα-Ελλάδα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: