Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Τρέλανέ τους, Νικ!!

Συνεχίζει τον άθλο του στο Wimbledon ο Ελληνοαυστραλός Νικ Κύργιος που πέρασε στους «16» του λονδρέζικου grand slam και πάει για το… θαύμα κόντρα στον Ναδάλ! Αποκλείστηκε η Σερένα Γουίλιαμς.

Τρέλανέ τους, Νικ!
Δεν σταματάει πουθενά ο Νικ Κύργιος! Ο Ελληνοαυστραλός αν και βρέθηκε πίσω στα σετ, έκανε ακόμα μια ανατροπή και με 3-1 (3-6, 6-3, 7-5, 6-2) κόντρα στον Τσέχο, Βέσελι (No 68) πέρασε στους κορυφαίους «16» του Wimbledon.

Ο 19χρονος τενίστας, νούμερο 144 στον κόσμο –που αναμένεται να μπει στο Top-100 απ’ τη νέα εβδομάδα έκανε ό,τι ήθελε απ’ τη στιγμή που ζεστάθηκε και ανάγκασε άπαντες να υποκλιθούν στο ταλέντο του ξανά, μια μέρα αφότου είχαν κάνει κάτι αντίστοιχο στη νίκη του επί του Ρισάρ Γκασκέ!

Ο εκπληκτικός Κύργιος καλείται πλέον να κάνει την απόλυτη υπέρβαση! Θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα τον Ραφαέλ Ναδάλ για μια θέση στην οκτάδα, με φυσικά την μεγαλύτερη πρόκληση στην μέχρι τώρα καριέρα του, όταν μιλάμε για την παρθενική του παρουσία στο major του Λονδίνου. Στους «16» απ' τα... βαριά χαρτιά βρίσκεται και ο Ρότζερ Φέντερερ που δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Σαντιάγκο Χιράλντο, ενώ από χθες έχουν κλείσει θέση και οι Τζόκοβιτς, Μάρεϊ.

«Βόμβα» στο γυναικείο ταμπλό με την Σερένα Γουίλιαμς να χάνει 2-1 σετ (6-1, 6-3, 6-4) απ’ την Γαλλίδα Αλίζ Κορνέ, ύστερα από δύο ώρες και έξι λεπτά και να μένει εκτός Wimbledon! Επιβεβαιώνει αυτή η ήττα της Αμερικανίδας, το γεγονός πως δεν βρισκεται σε καλή κατάσταση φέτος, έχοντας μείνει για τρία σερί grand slam εκτός προημιτελικών... Κάτι που μοιάζει «αφύσικο» για τα δεδομένα της. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: