Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

«Ναι» του Σαμαρά στην Εθνική ομάδα!!

Ο Πρωθυπουργός σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr είναι θετικός στην παραχώρηση έκτασης για το ποδοσφαιρικό κέντρο, κάτι που το είχε πει από κοντά στους διεθνείς.
Από χθες έχει κυκλοφορήσει η είδηση ότι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές έχουν ζητήσει από τον Πρωθυπουργό αντί για πριμ για την πρόκριση της ομάδας στους «16» του Μουντιάλ, να δώσει χρήματα για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου της Εθνικής ομάδας, καθώς και η σύμβαση με τον Αγιο Κοσμά τελειώνει το 2015 και η όλη έκταση θα παραχωρηθεί σε ιδιώτες.
Αυτή η συζήτηση, όμως, δεν προέκυψε τώρα, αλλά είχε γίνει όταν ο Αντώνης Σαμαράς υποσχέθηκε μαζί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη στην προπόνηση στον Αγιο Κοσμά, πριν η ομάδα μπει στο αεροπλάνο για την Βραζιλία. Κι όπως τονίζεται και τώρα από το πρωθυπουργικό περιβάλλον, η δέσμευση του Πρωθυπουργού ισχύει για την παραχώρηση έκτασης για το προπονητικό κέντρο. Αλλωστε και τα χρήματα υπάρχουν στην ΕΠΟ μετά την επιτυχημένη πορεία της ομάδας στο Μουντιάλ, αλλά και η ΟΥΕΦΑ ενισχύει τις εθνικές ομοσπονδίες για κατασκευή προπονητικού κέντρου. Το μόνο που λείπει είναι ο χώρος που θα γίνει το νέο «σπίτι» της Εθνικής.
Από εκεί και πέρα ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με την ΕΠΟ το βράδυ του Σαββάτου και ζήτησε να μεταφέρουν στους διεθνείς τις ευχές του για καλή επιτυχία...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: