Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Βιδάλ: «Παλέψαμε για ένα όνειρο»

Παρά την πικρία για τον αποκλεισμό της Χιλής στα πέναλτι από τη Βραζιλία, ο Αρτούρο Βιδάλ είχε το κουράγιο να μιλήσει μετά το ματς.

Βιδάλ: «Παλέψαμε για ένα όνειρο»
Τα έδωσαν όλα οι παίκτες στη Χιλή κόντρα στη Βραζιλία, αλλά ήταν μάλλον φανερό πως δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους. Κάτι που φάνηκε τόσο στη φάση του τελευταίου λεπτού της παράτασης, όταν ο Χάρα είδε το σουτ που επιχείρησε να σταματά στο δοκάρι αλλά και στη διαδικασία των πέναλτι που έτσι κι αλλιώς είναι και λίγο… τζόγος.

Ωστόσο, η Χιλή κέρδισε πολλές συμπάθειες για τον τρόπο με τον οποίο κοίταξε στα μάτια την οικοδέσποινα και μεγάλο φαβορί του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Αρτούρο Βιδάλ είχε να πει δυο λόγια μετά το παιχνίδι.

«Τα δώσαμε όλα και παλέψαμε για ένα όνειρο. Το να αποκλείεσαι αφού έχεις δώσει τα πάντα είναι πολύ δύσκολο. Η διαδικασία των πέναλτι όμως, ξέρουμε ότι είναι θέμα τύχης και σήμερα ήταν με αυτούς» τόνισε ο Χιλιανός μέσος που όταν ρωτήθηκε για το γεγονός πως αγωνίστηκε παρά τα προβλήματα τραυματισμών, αρκέστηκε να απαντήσει: «Πέρασα πολλά αυτό το διάστημα αλλά τουλάχιστον μπόρεσα να παίξω». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: